Στηρίζει Ελλάδα ο Ταγιάνι


Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την Ελληνίδα Επίτροπο Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας, Μαρία Δαμανάκη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για την Επιχειρηματικότητα και τη Βιομηχανία, Αντόνιο Ταγιάνι, εξέφρασε τη στήριξη του για τη χώρα μας και την ευρωπαϊκή της προοπτική, δηλώνοντας «Δεν μπορεί να υπάρχει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα και Ελλάδα

χωρίς Ευρώπη. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να παραμείνει η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ και να μπορέσει να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στο χτίσιμο της Ευρώπης του αύριο»

Όσον αφορά τη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, ο κ. Ταγιάνι εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία», συμπληρώνοντας: «Βεβαίως πρέπει να γίνουν θυσίες, αλλά οι θυσίες από μόνες τους δεν έχουν νόημα αν δεν υπάρχει ταυτόχρονα ισχυρή πολιτική για την ανάπτυξη».

Στο ίδιο μήκος κύματος κι οι δηλώσεις της κ. Δαμανάκη, η οποία στις δηλώσεις της, επεσήμανε ότι «δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ανακοπεί η προσπάθεια που γίνεται για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ».

Διαβάστε επίσης στο “Π” : Γιατί “βλέπει Ταγιάνι – Δαμανάκη ο ΣαμαράςTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα