Σχέδιο «Αθηνά» ή σχέδιο «Πανούργος» είναι αυτό κ. υπουργέ;

Σχέδιο «Αθηνά» είναι αυτό με την Παιδεία η μήπως σχέδιο «Πανούργος»;

Το πρόβλημα της κρατικής μηχανής το γνωρίζουν πια και στα Νησιά Βανουάτου, όπου έχουν καταθέσεις και αρκετοί καθηγητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων που διατηρούν και στενές φιλίες με στελέχη της πολιτικής μας ζωής.

Την Κυριακή που έρχεται θα δείτε απίστευτα ντοκουμέντα για την διεφθαρμένη πλευρά του Πειραιά και τη διεφθαρμένη ραχοκοκκαλιά της κρατικής μηχανής. Που; Μα στο «Παρασκήνιο» φυσικά.

Τι αφορούν τα ντοκουμέντα; Χρηματισμούς

ασύστολους, προστασίες από πολιτικά γραφεία, δραματική μεταχείριση πολιτών που έμπλεξαν στην κρατική μηχανή.

Το σχέδιο «Αθηνά» εξεπόνησε η ομάδα του Υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου ο οποίος εμφανίζεται και ως Πειραιάρχης. Ο ίδιος θεωρείται προερχόμενος από την Καραμανλική πτέρυγα και η έκπληξη είναι οι άθλιες επιδόσεις του στον τομέα που δεν υστερούσε αυτή η πτέρυγα. Τον επικοινωνιακό.

Ίσως είναι επηρεασμένος από την καθηγητική του ιδιότητα. Είναι συνάδελφος και των εντίμων Πανεπιστημιακών αλλά και των ατίμων.

Προχθές το ΜΕΓΚΑ αναφέρθηκε στις έρευνες του ΣΔΟΕ για πανεπιστημιακούς με τρομερούς λογαριασμούς από εταιρείες φαρμάκων, με τρομακτικές αδήλωτες περιουσίες κλπ. Τέτοια ντοκουμέντα που θα βγάλουμε γιατί έχουμε και αυτά στα οποία αναφέρθηκε το MEGA και πολύ περισσότερα.

Και αυτοί υπάγονται στην δικαιοδοσία Αρβανιτόπουλου. Έκανε τίποτα να τους τσακίσει; Ας το αποδείξει. Αν δεν έκανε και ο ίδιος και οι προηγούμενοι τίποτα τότε να πάνε στον… κάδο!

Γιατί μιλήσαμε για το σχέδιο «Πανούργος» αντί του «Αθηνά»; Διότι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει το μέτρημα με εκείνους τους πολιτικούς στους οποίους υποσχέθηκε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στην περιοχή τους, τους έβαλε να κάνουν δηλώσεις ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και όταν ανακοινώθηκε το σχέδιο Αθηνά ήταν σχέδιο πανουργίας αφού είχαν αλλάξει τα πάντα…

«Ας μου έλεγε «δεν μπορώ να σου πω», ας μου έλεγε «θα αλλάξει και αυτό είναι δική μου αρμοδιότητα». Γιατί να με βάλει να διαβεβαιώσω χιλιάδες πολίτες ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στη ζωή και στην τσέπη τους ενώ άλλαζαν τα πάντα;»

Αυτό είναι ένα από τα παράπονα που ακούσαμε από μεγάλο στέλεχος του πολιτικού βίου και στενό φίλο του Αντώνη Σαμαρά.

Κύριε καθηγητά μας μάθε καλού κακού τα τραγούδια του Κόκκοτα για τα λιμάνια, τα τζιμάνια και τα αλάνια… Τον Πειραιά τραγουδούσε θα σου χρειαστεί για την ψηφοθηρία…

Την εποχή της… πραγματικής Αθηνάς καθηγητά μας διάφοροι… τροβαδούροι της αθηναϊκής νύχτας τραγουδούσαν « Επιστήμη χωριζομένη αρετής πανουργία εστί».

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

Keywords
Τυχαία Θέματα