«Πυρετός» συσκέψεων Ιωαννίδη με κυβερνητικά στελέχη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΩΤΟ)

Συσκέψεις επί των συσκέψεων με κυβερνητικά στελέχη πραγματοποιεί ο Γιάννης Ιωαννίδης για το μέλλον της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κύριο θέμα των συναντήσεων είναι οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σε τομείς κυβερνητικής δράσης αλλά και για τις λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες της περιοχής

Σε αυτό το πλαίσιο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε πολύωρη συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης Δημήτρη Βαρτζόπουλο για θέματα Κυβερνητικής Πολιτικής και

με τον Αντιπρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Αλέκο Κόκκαλη.

Με τον κ. Κόκκαλη εξέτασαν θέματα σχετικά με την χρηματοδότηση των Δήμων και της Περιφέρειας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» και τα καινούργια έργα που έχουν προκηρυχθεί για το 2014 και για όλους τους άξονες προτεραιότητας.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε: «ότι το 2014 με τη βοήθεια όλων θα είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής για την Κεντρική Μακεδονία.

The post «Πυρετός» συσκέψεων Ιωαννίδη με κυβερνητικά στελέχη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα