Ποίος Έλληνας τραγουδιστής αποφάσισε να ασκήσει την ιατρική;

Το πτυχίο ιατρικής που έχει πάρει από την Ιατρική σχολή της Σόφιας αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή για καλό σκοπό γνωστός Έλληνας τραγουδιστής της show biz, που συμμετείχε και σε γνωστό τηλεοπτικό ρεάλιτι.

«Έχω δώσει θετική απάντηση στην οργάνωση «Γιατροί Του Κόσμου», για να πάω ως γιατρός στην Κένυα. Όποτε το επιτρέψουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου και έχω κενό, θα πάω». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής στο Εγώ Weekly, Κώστας Καραφώτης.

Υπενθυμίζοντας ότι «Έχω το πτυχίο, αλλά δεν έχω εξασκήσει την Ιατρική.

Και, φυσικά, μιλάμε για ένα λειτούργημα. Δεν μπορείς ξαφνικά να πεις «ναι, θα συνεχίσω να είμαι γιατρός». Απαιτεί, όπως και η μουσική, καθημερινή αφοσίωση και δουλειά. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Λαρισαίος τραγουδιστής αποκάλυψε το γιατί χρειάστηκε να επισκεφθεί ψυχολόγο «Υπήρχε μία περίοδος το 2009 που είχα τρομερά προβλήματα ύπνου. Αυτή ήταν η αιτία και η αφορμή.Πήγαινα στον ψυχολόγο για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι να απαντήσω στα δικά μου ερωτήματα. Και με κάθε συνεδρία, όχι μόνο σου δίνονται απαντήσεις, αλλά σου γεννούνται και νέα ερωτήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα