«Πλημμύρισε» με χασίς η Αττική Οδός!

Μια εντυπωσιακή σκηνή καταδίωξης που θύμιζε έντονα σκηνή από Hollywood πραγματοποιήθηκε χθες στην Αττική Οδό, όταν ένας 33χρονος οδηγός που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην προσπάθεια του να αποφύγει έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ, πέταξε όλο το εμπόρευμα κατά την διάρκεια της καταδίωξης.

Το χρονικό της καταδίωξης άρχισε όταν ο 33χρονος έφυγε από το σπίτι του στο Χαϊδάρι και ενώ τον παρακολουθούσε η Δίωξη Ναρκωτικών, ειδοποίησαν μια ομάδα ΔΙΑΣ

να του κάνει εικονικό έλεγχο, με αποτέλεσμα ο δράστης να πανικοβληθεί και να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πετώντας πακέτα με χασίς σε όλη την Αττική Οδό!

Βγαίνοντας στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου, πήρε το άλλο ρεύμα της εθνικής προς Πειραιά, ενώ στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης ο δράστης εγκλωβίστηκε, καθώς υπήρχε μπροστά του ένα τζιπ και πίσω του ένα αυτοκίνητο της δίωξης ναρκωτικών.

Ο 33χρονος προσπαθώντας να διαφύγει χτύπησε το τζιπ και το αυτοκίνητο της αστυνομίας, χωρίς αποτέλεσμα όμως και στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια, διασχίζοντας μάλιστα κάθετα την εθνική και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα. Η αστυνομία παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του να αποδράσει τελικά τον απέκλεισε και τον συνέλαβε.

The post «Πλημμύρισε» με χασίς η Αττική Οδός! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα