Πέντε tips για… καλύτερο τηλεφωνικό σεξ!

Οι πρακτικές στο σεξ είναι ατελείωτες.. αρκεί να υπάρχει διάθεση, φαντασία και πάθος και από τις δύο πλευρές. Το τηλεφωνικό σεξ έχει απενεχοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια.. και αν οι συνθήκες (πχ. η απόσταση) δεν ευνοούν για να έρθει το ζευγάρι σε επαφή.. μπορεί να αποτελέσει μια πρακτική άκρως ερεθιστική και για τον άνδρα αλλά και για τη γυναίκα. Ακόμη όμως και αν δεν τίθεται θέμα απόστασης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως κάτι διαφορετικό για να βάλεις αλατοπίπερο στο σεξ.

Απέβαλε κάθε ίχνος ντροπής ή ενοχής. Στο σεξ όλα επιτρέπονται και όσο πιο ειλικρινής ή διεκδικητική είσαι, τόσο πιο πετυχημένη θα είναι η ερωτική σου ζωή.

Φτιάξε ένα καλογραμμένο και γεμάτο φαντασία σενάριο. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Ένα σενάριο που θα σας βάλει σε ένα τριπάκι ερωτικής ταινίας.

Μοιράσου μαζί σου τις πιο κρυφές σου φαντασιώσεις. Το γεγονός ότι ο άλλος δεν σε κοιτάει στα μάτια μπορεί να γίνει απελευθερωτικό και ένας τρόπος για να πάει τη σχέση σας παρακάτω.

Περιέγραψε στο τηλέφωνο με λεπτομέρεια τι φοράς και τι κάνεις. Η αυτοϊκανοποίηση είναι κομμάτι του τηλεφωνικού σεξ και μπορεί να γίνει με ρυθμούς ιερετελεστίας.

Άφησε κατά μέρος τα γλυκόλογα και τις ζουζουνιές. Βγάλε την σέξι πλευρά σου και χάρισε στον σύντροφό σου αυτό που εκείνος ονειρεύεται.. μια δυνατή σεξουαλική εμπειρία που θα έχει μετά να περηφανεύεται στους φίλους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα