Παπαμιμίκος: Να δοθούν κίνητρα στους νέους

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στο e-mail της τρόικας για την ΕΛΒΟ την ΕΑΣ και την Λάρκο, καθώς και για την γενικότερη οικονομική εικόνα της χώρας.

«Η χώρα πρέπει και οφείλει να έχει μια αμυντική βιομηχανία η οποία να εξασφαλίζει τα βασικά πράγματα στον ελληνικό στρατό.

Βεβαίως και πρέπει να επιμείνει η κυβέρνηση και θα επιμείνει. Επειδή βρισκόμαστε σε μια διαπραγμάτευση νομίζω ότι θα βρεθεί λύση», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαμιμίκος και συνέχισε:

«Ούτε για μας είναι ευχάριστο να προχωράμε σε απολύσεις και δεν συζητάμε για απολύσεις χωρίς αποζημίωση. Πρέπει να ανοίξει συζήτηση στην Ευρώπη, για το τι Ευρώπη θέλουμε».

«Το θέμα για μας είναι να κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να δώσουμε κίνητρα σε νέους ανθρώπους να βγουν στο προσκήνιο. Δεν μας απασχολεί τόσο πολύ το παρελθόν. Το θέμα είναι να αλλάξουμε κουλτούρα και νοοτροπία. Πρέπει να δώσουμε έμφαση σε νεοφυείς επιχειρήσεις» είπε ακόμα ο κ. Παπαμιμίκος.

«Η Ελλάδα, έναν χρόνο μετά από τον Ιούλιο του 2012 είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Υπάρχει μια σταθερότητα στην οικονομία, αρχίζουν να γίνονται μεταρρυθμίσεις. Για μας είναι στόχος το πρωτογενές πλεόνασμα», ξεκαθάρισε ο κ. Παπαμιμίκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα