Οκτώ μυστηριώδεις γυναίκες σήμερα στη Βαρβάκειο βοήθησαν αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα, μια μέρα πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων, στη Βαρβάκειο Αγορά, με οκτώ μυστηριώδεις γυναίκες που βρέθηκαν εκεί και έδωσαν συνολικά περισσότερα από 20.000 ευρώ για να αγοράσουν κρέας σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.

Οι γυναίκες έφτασαν στη Βαρβάκειο με δύο κατάμαυρα τζιπ

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Βαρβακείου, Κλεάνθης Τσιρώνης, στο protothema.gr, σήμερα νωρίς το πρωί, δύο κατάμαυρα τζιπ

κατέφθασαν έξω από τη Βαρβάκειο. «Οκτώ νεαρές γυναίκες, η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνούσε τα 35 έτη, με περίσσεια ευγένεια και χαμόγελο μπλέχτηκαν ανάμεσα στον κόσμο και προσπάθησαν να «διαγνώσουν» τους πολίτες που αγόραζαν πολύ μικρή ποσότητα κρέατος». Όπως είπε, επρόκειτο για πολύ διακριτικές παρουσίες που έκαναν σιωπηλά το έργο τους και εξαφανίστηκαν.

«Θέλησαν να κρατήσουν μυστική την ταυτότητά τους. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι προέρχονται από κάποια πολυεθνική εταιρεία. Ηταν όλες Ελληνίδες και καλοντυμένες. Είμαι τόσα χρόνια μέσα στη Βαρβάκειο. Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί», είπε, μεταξύ άλλων, ο κύριος Τσιρώνης.

Οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς και έμειναν τουλάχιστον μία ώρα σε κάθε κατάστημα, όπου προσπαθούσαν να εντοπίσουν όσους πολίτες αγόραζαν λίγο κρέας και τους προέτρεπαν να αγοράσουν περισσότερο, ενώ στο τέλος στέκονταν δίπλα στο ταμείο και πλήρωναν όλο το ποσό!

Συνολικά ξόδεψαν περισσότερο από 20.000 ευρώ.

The post Οκτώ μυστηριώδεις γυναίκες σήμερα στη Βαρβάκειο βοήθησαν αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα