Οι γυμνιστές της Θεσσαλονίκης «ξαναχτύπησαν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπληκτοι οι περισσότεροι θαμώνες των μπαρ από το θέαμα δύο γυμνών αντρών που βόλταραν στον πεζόδρομο της Ζεύξιδος στη Θεσσαλονίκη.

O John Mask και ο Μιχάλης Μ. είναι οι δύο τύποι που έχουν αναστατώσει την Θεσσαλονίκη αρκετές φορές. Είναι ακτιβιστές του γυμνού και για αυτό κυκλοφορούν ολόγυμνοι στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Βέβαια, συμπεριφέρονται τόσο cool που έχουν καταφέρει να περάσουν και απαρατήρητοι. Τις πιο πολλές φορές πάντως, τα μάτια όλων «πέφτουν» πάνω τους.

Αυτό συνέβη σύμφωνα με το thesout.gr αφού χθες το βράδυ οι δύο φίλοι εμφανίστηκαν γυμνοί και έδειχναν να μην επηρεάζονται από τις αντιδράσεις των θαμώνων στα μπαρ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ποιοι είναι οι δύο φίλοι

Ο γυμνός λογιστής
Ο Μιχάλης είναι 31 ετών, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και είναι λογιστής! «Ξεκίνησε να μου αρέσει η αίσθηση του να μένω γυμνός ήδη από τα 9 – 10 χρόνια μου με το που έφευγαν οι δικοί μου από το σπίτι. Σε παραλία γυμνός πρώτη φορά έκανα όταν ήμουν 14 ετών με φίλους στην Επανομή μεταξύ σοβαρού και αστείου σαν πρόκληση (με προκάλεσαν να βγάλω το μαγιώ). Από τα 18 μου κάνω συστηματικά γυμνισμό» λέει ο ίδιος.

John Mask

Ο πιο μυστηριώδης και προκλητικός γυμνός βολταδόρος. «Πρώτη επαφή με τον γυμνισμό είχα στο πρώτο έτος, αλλά δεν είναι ότι από την αρχή βγαίνεις τελείως γυμνός έξω. Εγώ χρειάστηκε να επεξεργαστώ την ιδέα και να δω τα όρια μου, και πως αυτό βέβαια δικαιολογείται. Έτυχε να γνωρίσω το Μιχάλη που είμαστε μαζί στο βίντεο και αποφασίσαμε να κάνουμε από κοινού βόλτες. Νομικά μπλεξίματα ακόμα δεν έχουμε και ελπίζουμε να μην έχουμε. Συνήθως η αντιμετώπιση είναι ούτε θετική ούτε αρνητική. Πολλές αμήχανες εκφράσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα