ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με το τελικό σκορ να είναι απολύτως δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος το Τριφύλλι που παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του καθώς ο Φερέιρα ξεκούρασε τους Σπυρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο και Κουίνσι, ήταν καλύτερο του αντίπαλου του αλλά στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ανέβηκε

και πίεσε για την ισοφάριση.

Στην διαμόρφωση του τελικού 2-2 έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του Πίντο καθώς ο Πορτογάλος άσος αποχώρησε με αποτέλεσμα ο Φερέιρα να βάλει στην θέση του τον Λαγό ως στόπερ με τον νεαρό άσο να μην μπορεί να κοντράρει τον Παπάζογλου στη φάση του δεύτερου τέρματος του ΟΦΗ στο 72′.

Ο Φερέιρα θέλησε να δώσει ανάσες στους παίκτες του οι οποίοι ήταν κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια και για αυτό επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Σπυρόπουλο, δίνοντας την ευκαιρία στον Χουχούμη να ντεμπουτάρει, παράλληλα ξεκούρασε τον Λάζαρο βάζοντας στην θέση του τον Μαυρία και επέλεξε να μην ξεκινήσει ούτε τον Κουίνσι.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε την ομάδα του με ένα σφιχτό σχήμα στην άμυνα και με αιχμές του δόρατος τους Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του πρώτου και την δύναμη αλλά και το ύψος του δεύτερου. Κάτι το οποίο κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όπου πέτυχε και τα δυο γκολ και είχε την υπεροχή του αγώνα αλλά και την κυκλοφορία της μπάλας. Σε αντίθεση στο δεύτερο μέρος μπορεί να έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες αλλά έδωσε χώρο στον ΟΦΗ ώστε να ανέβει και να πιέσει την πράσινη άμυνα.

Γήπεδο: “Γεντί Κουλέ”

Διαιτητής:Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Χαρίσης (Γρεβενών)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Κουρδάκης, Ιωαννίδης (46′ Βιτώρος), Βερόν, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (83′ Περογραμβράκης), Σίσιτς, Λαμπρόπουλος (85′ Μπανούσης).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο (67′ Λαγός), Βελάσκες, Χουχούμης, Βιτόλο, Ζέκα (78′ Χριστοδουλόπουλος), Μαρίνος, Σισοκό, Μαυρίας (60′ Κουίνσι), Τοτσέ.

Κίτρινες κάρτες: 14′ Χουχούμης, 60′ Τοτσέ, 64′ Μαυρίας, 75′ Μονιάκης, Μπανούσης

Κόκκινες κάρτες:

Σκόρερ: 9′ Τοτσε, 27′ Κουτσιανικούλης, 29′ Μαυρίας, 72′ Παπάζογλου

Πηγή: http://www.sport24.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα