Ο Τσάκαλος των «Πυρήνων» στέλνει συντροφικούς χαιρετισμούς στον Ξηρό – “Αθωώνει” τον Σακκά

Την εμφάνιση του έκανε το μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, Γεράσιμος Τσάκαλος, με ένα κείμενο – χαιρετισμό στον Χριστόδουλο Ξηρό, το οποίο δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο interarma.info. και στο οποίο σχολιάζει τις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη του Κώστα Σακκά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Τσάκαλος ξεκαθαρίζει ότι «κανένα από τα άτομα,

που έχουν συλληφθεί για τη Σ.Π.Φ. και δεν έχουν αναλάβει την ευθύνη, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την οργάνωση» των «Πυρήνων». «Το έχουμε δηλώσει στα δικαστήρια, το έχουμε γράψει σε κείμενα και το κυριότερο, φαίνεται από τις διαφορετικές διαδρομές, αξίες και αντιλήψεις, που έχουμε επιλέξει σε αντίθεση με τους περισσότερους από αυτούς», προσθέτει.

Μάλιστα, το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης υποστηρίζει ότι ξαναβρισκόμαστε «σε μία περίοδο έντασης της αντιτρομοκρατικής εκστρατείας εναντίον της Σ.Π.Φ».

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι 4,5 χρόνια μετά από την υπόθεση Χαλανδρίου «οι μπάτσοι ανακαλύπτουν “τυχαία” αποτυπώματα του Κ. Σακκά σε σακούλα με υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού, που σχετίζεται με την υπόθεση της Σ.Π.Φ», ενώ ξεκαθαρίζει ότι «ο Κ. Σακκάς ούτε είχε ούτε θα μπορούσε να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τη Σ.Π.Φ».

«Η μόνη σύνδεσή του με όλη αυτήν την ιστορία είναι η παλιά φιλική σύνδεση, που είχε μαζί μου», διαβεβαιώνει το μέλος των «Πυρήνων», λέγοντας μάλιστα ότι λόγω της στάσης του Σακκά στην απεργία πείνας, δεν τον θεωρούν «ούτε σύντροφο, ούτε καν αναρχικό».

«Ο λόγος, λοιπόν, που βρέθηκαν (αν βρέθηκαν) αποτυπώματα του συγκεκριμένου ατόμου στις σακούλες είναι ότι εγώ είχα χρησιμοποιήσει αυτές τις σακούλες, παίρνοντάς τες από το κοινό σπίτι, που συγκατοικούσαμε με τον Κ. Σακκά. Άρα, είναι πολύ πιθανό να τις είχε ακουμπήσει και ο ίδιος, αφού βρίσκονταν σε κοινόχρηστο χώρο του σπιτιού», σημειώνει ο Γ. Τσάκαλος, προσθέτοντας όμως ότι ο ίδιος τις μετέφερε στο σπίτι στο Χαλάνδρι.

Στο τέλος του κειμένου, ο Γ. Τσάκαλος δηλώνει ότι η οργάνωση απαιτεί «τα κείμενα του πυρήνα φυλακής να μη δημοσιεύονται στην εναλλακτική – αριστερή σελίδα του athens indymedia, που έχει εξελιχθεί σε ένα διαδικτυακό καφενείο κουτσομπολιών και ανώνυμων συκοφαντικών σχολίων». Επίσης, απευθύνει «συντροφικούς χαιρετισμούς στον αντάρτη πόλης Χριστόδουλο Ξηρό».

The post Ο Τσάκαλος των «Πυρήνων» στέλνει συντροφικούς χαιρετισμούς στον Ξηρό – “Αθωώνει” τον Σακκά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα