Ο νέος έρωτας της Αθηνάς Οικονομάκου (ΦΩΤΟ)

Όλοι πίστευαν ότι η νεαρή ηθοποιός μετά την περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Βαφτίσια» επέλεξε να περάσει τις φετινές διακοπές της παρέα με τις κολλητές φίλες της, Μαρία Σολωμού και Σύλβια Δεληκούρα, στη Μύκονο.

Αυτό, άλλωστε, μαρτυρούσαν και τα φωτογραφικά ενσταντανέ που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η όμορφη ηθοποιός είχε ανακαλύψει στο Νησί των Ανέμων τον νέο της έρωτα, που ακούει στο όνομα Φίλιππος Μιχόπουλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν για αρκετό διάστημα ζευγάρι με τον Ησαΐα Ματιάμπα, μία σχέση για την οποία κανείς από τους δυο τους δεν μιλούσε ανοιχτά. Αμφότεροι επέμεναν να την κρατούν σε δεύτερο πλάνο, φροντίζοντας να γυρνούν την κουβέντα στα επαγγελματικά τους κάθε φορά που τους ρωτούσαν για την προσωπική τους ζωή. Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο χειμώνα στην παράσταση «Δαίμονες» και από τότε δεν εμφανίστηκαν μαζί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει από τον χειμώνα, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το love story της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο ξεκίνησε από μια απλή γνωριμία μέσω κοινών φίλων. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Kivotos» στη Μύκονο εντυπωσιάστηκε τόσο από τη σέξι ηθοποιό που της ζήτησε από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους να ανταλλάξουν τηλέφωνα. Η επικοινωνία τους, από την επόμενη κιόλας ημέρα, έγινε καθημερινή και η Αθηνά δεν άργησε να ενδώσει στο επίμονο φλερτ του γοητευτικού επιχειρηματία: «Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δύο. Είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί, αλλά επειδή είναι low profile προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Η όμορφη ηθοποιός περνάει τόσο καλά που έχει παρατείνει τη διαμονή της στη Μύκονο για χάρη του νέου της συντρόφου.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν δει το ζευγάρι να κυκλοφορεί ανέμελο και πιασμένο χέρι-χέρι στα Ματογιάννια, να διασκεδάζει στο μπαρ «Rock ‘n’ Roll» αδυνατώντας να κρύψει τον έρωτά του. Για τις βουτιές τους επιλέγουν την παραλία της Αγίας Αννας και για φαγητό την ειδυλλιακή ψαροταβέρνα «Σπηλιά». Αν και ο επιχειρηματίας έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις στο νησί, καταφέρνει πάντα να ξεκλέβει χρόνο για να δει την αγαπημένη του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου επισκέπτεται το ξενοδοχείο «Kivotos». Οσοι τους έχουν δει από κοντά, κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, με τη γνωστή ηθοποιό να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Πηγή: protothema

Keywords
Τυχαία Θέματα