Ο κρυφός αρραβώνας του Johnny Depp

Φουντώνουν οι φήμες που κυκλοφορούν από την Παρασκευή το βράδυ όσον αφορά τον κρυφό αρραβώνα του Johnny Depp με την αγαπημένη του Amber Ηeard και αφορμή στάθηκε μια εμφάνιση της με μονόπετρο, γεγονός που φαίνεται πως αποκάλυψε το μυστικό τους.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για επικείμενο γάμο του ζευγαριού, ωστόσο οι ίδιοι ούτε το επιβεβαιώνουν, ούτε όμως και το διαψεύδουν.

Όπως

αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού «Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό», ενώ ο εκπρόσωπος του Johnny Depp αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Johnny έδωσε το δαχτυλίδι στην Amber κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, όπου και αποφάσισαν να μην δημοσιοποιήσουν την είδηση του αρραβώνα τους.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα η 27χρονη προσπάθησε να κρύψει τα χέρια της από τους παπαράτσι, κάτι που δεν κατάφερε το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 50χρονος ηθοποιός έως το 2011 ήταν ζευγάρι για 14 χρόνια με την Vanessa Paradis, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, την 14χρονη Lily Rose και τον 11χρονο Jack, ενώ έχει έναν ακόμη γάμο στο ενεργητικό του, καθώς το 1983 είχε παντρευτεί με την μακιγιέρ Lori Anne Allison.

The post Ο κρυφός αρραβώνας του Johnny Depp appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα