Ο κατήφορος για τη Γιουνάιτεντ συνεχίζεται

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού έφτασε στα πέναλτι με τη Σάντερλαντ και καταφέρνοντας να χάσει… τέσσερα, αποκλείστηκε ΚΑΙ από το Λιγκ Καπ!

Για 119 λεπτά οι πρωταθλητές κρατούσαν στα χέρια τους, με γκολ του Έβανς, μια δύσκολη έστω πρόκριση επί της Σάντερλαντ στον τελικό του Λιγκ Καπ (λόγω συστήματος διεξαγωγής, το εκτός έδρας γκολ

του 2-1 στο πρώτο ματς μετράει μόνο στην παράταση).

Και παρόλο που ο Ερνάντες τους επανέφερε απ’ το «εγκεφαλικό» της ισοφάρισης -διορθώνοντας την ανεπανάληπτη γκέλα του Ντε Χέα σε σουτ του Μπάρντσλεϊ και στέλνοντας σε νεκρό χρόνο το παιχνίδι στα πέναλτι- αποδείχθηκε ότι αυτό έγινε απλά για να… πονέσουν οι φίλοι τους περισσότερο!

Βλέποντας τον τερματοφύλακα της ομάδας τους να προσπαθεί να επανορθώσει, αποκρούοντας δυο φορές. Αλλά και τους υπόλοιπους να επιβεβαιώνουν τις υποψίες ότι… αν τρέξουν μόνοι τους, θα βγουν δεύτεροι. Με τέσσερα (!) χαμένα πέναλτι (Γουέλμπεκ, Γιανουζάι, Ράφαελ, Τζόουνς) να γράφουν το τελικό 2-1 και να στέλνουν στα σκουπίδια και την τελευταία φετινή ευκαιρία των «κόκκινων διαβόλων» για έναν εγχώριο τίτλο.

Πηγή: sport-fm

The post Ο κατήφορος για τη Γιουνάιτεντ συνεχίζεται appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα