Ο άντρας μου είναι κερατάς…

“Ο άντρας μου είναι κερατάς κι εγώ καλή γυναίκα”. Παρακολουθώντας τα ισόβια του Παπαγεωργόπουλου, την “οκτάρα” στον Άκη και τις δεκάδες συλλήψεις πρώην δημοφιλών επιχειρηματιών και μεγαλόσχημων παραγόντων, έχω την αίσθηση ότι η παροιμία ταιριάζει γάντι στο κλίμα των ημερών.
Συλλήψεις, χειροπέδες, κάμερες, μεταγωγές με τζιπ

της αντιτρομοκρατικής και η μάζα να χειροκροτεί και να ουρλιάζει σε κατάσταση αλλοφροσύνης ζητώντας αίμα από τον μονομάχο.
Ο όχλος εξαθλιωμένος από την πείνα και φύση αιμοδιψής είναι ανεβασμένος στις εξέδρες του Κολοσσαίου και περιμένει με λαχτάρα τον επόμενο μονομάχο που θα βγει … οριζοντιωμένος από την “νεκρική πύλη”.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Και η απόδοση δικαιοσύνης και το κοινό περί δικαίου αίσθημα και όλα τα σχετικά.
Έκλεψαν; Να πάνε στα μπουντρούμια κύριε θα πει η κοινή γνώμη, η κοινή λογική.
Έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι; Να σαπίσουν στα κάτεργα θα πει η φωνή της συνείδησης, να τους τα πάρουν όλα. Σπίτια, παπούτσια, ρούχα, αυτοκίνητα, όλα. Δήμευση περιουσιών.
“Όσοι έκλεψαν να πάνε φυλακή τα λαμόγια” Αυτό είναι το moto των ημερών και δικαίως θα έλεγε κανείς.
Προσέξτε όμως …το πρόβλημα θα αρχίσει να φουντώνει και να παίρνει άλλες διαστάσεις όταν κοντά στις ατιμίες και τις απατεωνιές των μεγαλόσχημων θα πρέπει να ακολουθήσουν στην “ψειρού” και μερικές χιλιάδες “ανώνυμων” που έτρωγαν και βολεύονταν πίσω από τις σκιές των μεγάλων. Κι εκεί ακριβώς το… πόπολο θα αρχίσει να αντιδρά φίλοι μου.

Τότε όμως θα είναι πολύ αργά διότι όταν τελειώσουν τα λιοντάρια ο… αυτοκράτορας θα αρχίσει να πετάει και τα γατάκια στην αρένα. Όταν δηλαδή έρθει η ώρα να πλερώσουν και οι “αυλικοί” των μεγαλόσχημων που είναι δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες) χιλιάδες, τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και εκεί θα επιβεβαιωθεί πλήρως και ο Γάλλος συγγραφέας που έλεγε: “Μια αδικία από την οποία κερδίζουμε εμείς, ονομάζεται τύχη. Μια αδικία από την οποία επωφελείται κάποιος άλλος, ονομάζεται σκάνδαλο”. Καλή τύχη σε όλους μας, αδέρφια, το πανηγύρι μόλις άρχισε.

Keywords
Αναζητήσεις
ιστοριες ο αντρας ο κερατας μου, sex istories keratas
Τυχαία Θέματα