Ο Αντώνης Κάντας… θυμήθηκε πως έχασε το Δημόσιο 30 εκατ. ευρώ αλλά έχει αμνησία για τις δωροδοκίες

Τον τρόπο που έχασε το ελληνικό Δημόσιο 30 εκατομμύρια ευρώ αφού είχε προσφύγει σε διαιτητικό δικαστήριο για μίζες από μηχανημάτων παρεμβολής( ραντάρ) πληρώθηκε προκαταβολικά (καταβλήθηκαν 37 εκατ. ευρώ) και δεν παραδόθηκε ποτέ έκανε λόγο ο Αντώνης Κάντας καταθέτοντας στον ανακριτή κατά της διαφθοράς Κωνσταντίνο Σαργιώτη.
Ο προφυλακισμένος πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών έδωσε νέα στοιχεία στο σκάνδαλο της προμήθειας των συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου αν και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η προμήθεια

έγινε δύο χρόνια αφότου είχε αποχωρήσει ο ίδιος από το υπουργείο Άμυνας.

Ο Αντώνης Κάντας αν και ήταν λαλίστατος στην περιγραφή των λαθών του άλλου κατηγορούμενου διευθυντή Εξοπλισμών έπαθε … αμνησία για τις δωροδοκίες.

Για τη εν λόγω υπόθεση κατηγορούνται 19 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος. Τη σύμβαση ανέλαβε η εταιρεία Sonak, θυγατρική της Αxon. Κατηγορούμενοι είναι και οι πρώην γενικοί διευθυντές Εξοπλισμών Ευάγγελος Βασιλάκος και Γεώργιος Κολύρης.

Οι εμπλεκόμενοι επικαλούνται τη διαιτητική απόφαση που αναγνώρισε υπαιτιότητα του ελληνικού Δημοσίου για το γεγονός ότι δεν εκτελέστηκε η σύμβαση.

The post Ο Αντώνης Κάντας… θυμήθηκε πως έχασε το Δημόσιο 30 εκατ. ευρώ αλλά έχει αμνησία για τις δωροδοκίες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα