Μυστικά για υγιή και όμορφα μαλλιά

Τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εμφάνισης του κάθε ανθρώπου.

Μιλήσαμε με τον Ηλία Κατσαρό, art.director των gino hair & more, και μας έδωσε tips και ιδέες για το πως θα διατηρήσετε τα μαλλιά σας σε καλή κατάσταση μέσα στο καλοκαίρι.

Υγεία: Το μεγάλο πρόβλημα των μαλλιών το καλοκαίρι

είναι αυτό που αποκαλούμε αφυδάτωση και προκαλείται από τη θάλασσα και τον ήλιο.Ένας απ’τους πιο σωστούς τρόπους αντιμετώπισης είναι η χρήση σωστών αντηλιακών προϊόντων, τα έλαια των οποίων εισχωρούν στην τρίχα ανοίγοντας τα λέπια και σχηματίζοντας μια εσωτερική προστασία που καταπολεμά την ξηρότητα που προκαλούν οι φυσικές συνθήκες του καλοκαιριού.Αυτά τα προϊόντα πρέπει να είναι επαγγελματικά και όχι οτιδήποτε βρεθεί μπροστά μας.

Χρώμα: H λέξη χρώμα είναι κάτι γενικό, γιατί για εμάς χρώμα είναι και το άνοιγμα από τον ήλιο. Γι΄αυτό το λόγο θέλουμε το φετινό καλοκαίρι μαλλιά με πιο φυσικές ανοιχτές άκρες,τεχνική που ονομάζεται «οmbre».Έτσι τα μαλλιά διατηρούνται απλά και φυσικά χωρίς να επηρεάζονται από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Styling: Φυσικά το styling του καλοκαιριού είναι ανάλαφρα μαλλιά χωρίς πιστολάκι.Σε αυτό θα βοηθήσει και η τεχνική κουρέματος που θα δώσει στα μαλλιά σας ένα «summer look».

Kαλό καλοκαίρι με ωραίο style και ανεβασμένη διάθεση by Elias G Katsaros

Keywords
Τυχαία Θέματα