Μόδα για παχουλές από την X-Large Jen

Στις αρχές του μήνα ο διευθύνων σύμβουλος της διάσημης εταιρίας, νεανικών κυρίως ρούχων, Abercrombie & Fitch βρέθηκε στο κέντρο μιας καταιγίδας αρνητικών δημοσιευμάτων, που ξέσπασαν όταν εκείνος δήλωσε πως στα καταστήματά του, δεν πουλάνε μεγάλα μεγέθη γιατί δεν θέλουν οι εύσωμοι άνθρωποι να μπαίνουν και να ψωνίζουν.
Αυτές οι ρατσιστικές διακηρύξεις έρχονται 7 χρόνια μετά τις δηλώσεις που ο ίδιος άνθρωπος είχε ξανακάνει, λέγοντας τότε ότι τα A&F είναι καταστήματα

για cool και δημοφιλή παιδιά.
Η Jes είναι blogger γνωστή στο internet ως «Militant Baker» , η οποία είναι εύσωμη, περήφανη και έξυπνη μια και είχε την ιδέα να κάνει μια εναλλακτική διαφήμιση για το γνωστή εταιρία ρούχων αλλάζοντας το σλόγκαν σε: «Ελκυστική και παχουλή».
Η ίδια πόσταρε τις φωτογραφίες στο blog της μαζί με ένα ανοιχτό γράμμα που προορίζεται στο συγκεκριμένο διευθύνοντα Σύμβουλο. Στο γράμμα της η Jes λέει ότι δεν σοκάρεται από τα λεγόμενα του κύριου μια και τα λόγια του απηχούν τις ίδιες απόψεις με άλλους και επίσης εκφράζει την πεποίθησή της ότι μια μέρα όλες οι διαφημίσεις ακόμη και εκείνες της A&F θα περιλαμβάνουν γυναίκες με μεγάλα μεγέθη ή αντισυμβατικά μοντέλα.
Για να γίνει πιστευτή ποζάρει η ίδια μαζί με ένα αγόρι μοντέλο που ανήκει στην κατηγορία των δημοφιλών παιδιών. Ο κόσμος πρόσεξε την ανάρτηση της Jes και οι φωτογραφίες της που είναι παντού στο inernet μεταφέρουν το δικό τη μήνυμα για τη στάση που έχει επιλέξει στη ζωή της και για το σώμα της.

Πηγή: queen.gr

Keywords
Αναζητήσεις
τουαλετες για παχουλες, εξτρα μπανιστηρι
Τυχαία Θέματα