Μικρά – μικρά από τη ΔΕΘ

Όλο το παρασκήνιο από τους απεσταλμένους μας στη ΔΕΘΖήτησε ραντεβού με τον πρωθυπουργό…

Λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για το αεροδρόμιο Μακεδονία μετά τη σύσκεψη που είχε με επιστημονικούς φορείς της Θεσσαλονίκης είχε μια μικρή συζήτηση με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα .

Ο κ. Τζιτζικώστας του ζήτησε ραντεβού προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα της περιοχής και ο πρωθυπουργός του απήντησε,

να τον πάρει όποτε θέλει για να κανονίσουν να βρεθούν.

______________________________________

«Εμείς οι Μακεδόνες»…

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ξενάγησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στο video, του προσέφερε μια εξαιρετική έκδοση του γνωστού δημοσιογράφου και πρώην προέδρου του Νυμφαίου, Νίκου Μέρτζου για τη Μακεδονία .

Ο πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την εξαιρετική ιδέα που είχε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του στην περιφέρεια…

_______________________________________

Κάποιος του κάνει… πλάκα!

Δίπλα δίπλα βρέθηκαν στα εγκαίνια της ΔΕΘ ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης λίγες ημέρες μόλις μετά την κόντρα των δύο ανδρών.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του δημάρχου πως ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να «έρχεται στην πόλη για τη ΔΕΘ σαν το κλέφτη».

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σημείωσε πως είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να επιλέγει εκείνος τις συναντήσεις του και να αποφασίζει ο ίδιος για το πότε θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα.

_______________________________________

Και στις πορείες και στην ομιλία Σαμαρά!

Θυμήθηκε τη μεγάλη συνδικαλιστική του δράση, o τέως πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος και αποφάσισε να πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των απολυμένων και των ανέργων με αφορμή την έλευση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην πόλη!

Όπως μαθαίνουμε, ο κύριος Αβραμόπουλος αποφάσισε να κατέβει και πάλι στο πεζοδρόμιο, διότι κάποια πράγματα βγάζουν μάτι – όπως μας είπε συνεργάτης του- και κυρίως υπερβαίνουν όσα μέχρι τώρα είχαμε δει ή αποδεχθεί!

________________________________________

Η δημοσιογραφική…κάλυψη και η πράσινη τέντα της ομιλίας Σαμαρά!

Οι εκπρόσωποι του τύπου της Θεσσαλονίκης έκαναν τη δουλειά τους, στα σκαλοπάτια! Ευτυχώς είχαν την κάλυψη – για ήλιο και βροχή – μιας …πράσινης τέντας! Όπως αποδείχθηκε ο κόσμος που προσήλθε στην ομιλία Σαμαρά ήταν περισσότερος απ ότι είχαν υπολογίσει!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιράστηκαν πάνω από 800 προσκλήσεις για μια αίθουσα πολύ λιγότερων! Ίσως, όπως μας έλεγε, κυβερνητικός παράγοντας «οι τοπικές αρχές του κόμματος θέλησαν να δώσουν αυτή την εικόνα του αδιαχώρητου επιλέγοντας μια μικρότερη αίθουσα, όμως την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν και…φοβικές. Θα έπρεπε να επιλεγεί μεγαλύτερος χώρος διότι δεν μιλάει κάθε μέρα ο πρωθυπουργός για την οικονομία της χωράς στη Θεσσαλονίκη».

__________________________________________

Οι πρόεδροι των επιμελητηρίων…

Δίπλα δίπλα κάθισαν ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικου Επιμελητηρίου Αθηνών, Κ. Μίχαλος και ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Δ. Μπακατσέλος.

__________________________________________

Με το καφεδάκι του ο κυρ Γιάννης…

Το αδιαχώρητο στην αίθουσα όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς! Σύμφωνα με πληροφορίες, στάλθηκαν περισσότερες προσκλήσεις με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κομφούζιο, κάτω πάντα από το βλέμμα των αρχών ασφαλείας.

Οι δε προσκεκλημένοι έχουν κάνει… ουρά στο φουαγιέ. Από τους πρώτους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν απο κοντά την ομιλία Σαμαρά, είναι ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης…

___________________________________________

Από τους πρώτους ο Άδωνις

Από νωρίς βρέθηκε στο χώρο της ΔΕΘ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και δεν παρέλειψε να χαιρετήσει έναν προς έναν τους συναδέλφους του. Στη φωτογραφία με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δυο φίλες από τα παλιά…

Ο λόγος για τη βουλευτή της ΝΔ, Έλενα Ράπτη και την αντιπεριφερειάρχη Τζελίνα Μακραντωνάκη. Οι δύο τους βρέθηκαν στην τελετή εγκαινίων και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους έστω και σύντομα.

Πηγή: karfitsa

Keywords
Τυχαία Θέματα