«Καταδίκη» από τα βρετανικά ΜΜΕ για την ταινία στη μνήμη της Diana

Με πολύ άσχημες κριτικές υποδέχεται ο βρετανικός τύπος την νέα ταινία στη μνήμη της πιο δημοφιλούς πριγκίπισσας, της Diana.

Ο «Guardian» γράφει για την ταινία: «Η άσχημη αλήθεια είναι ότι 16 χρόνια από εκείνη την απαίσια μέρα, το 1997, η Diana έχει ακόμα έναν φριχτό θάνατο».

Λίγες ώρες μετά τη λαμπερή πρεμιέρα στο Λονδίνο,
της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας «Diana», στην οποία πρωταγωνιστεί η Naomi Watts, τα βρετανικά δημοσιεύματα μιλούν με τα χειρότερα λόγια για την ταινία.

H ταινία θέλει να φωτίσει τη σχέση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό Hasnat Khanoxei, αλλά οι κριτικοί μιλούν για υποθέσεις, κουτσομπολιά και για μια ταινία που θα είναι «επώδυνη για τους γιους της Γουίλιαμ και Χάρι». Οι «The Times», για παράδειγμα, παινεύουν το παίξιμο της Watts αλλά χαρακτηρίζουν την ταινία βάρβαρη και αδιάκριτη. Η «The Guardian» από την άλλη είναι ιδιαίτερα σκληρή και κάνει λόγο για δεύτερο θάνατο της Diana.

Από την άλλη, η Watts στη συνέντευξη που έδωσε το BBC πιστεύει ότι ο χειρισμός του θέματος έχει γίνει με μεγάλη ευαισθησία: «Εύχομαι τα παιδιά της Diana να δουν το έργο και να νιώσουν ότι το κάναμε με πολύ σεβασμό και ευαισθησία».

Keywords
Τυχαία Θέματα