Καμμένος: «Η Μέρκελ ευθύνεται για τους 1.800.000 ανέργους και τις 4.500 αυτοκτονίες» (ΦΩΤΟ)

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Αμέσως

μετά την συνάντηση ο Πάνος Καμμένος δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την Κύπρο και για τον Πρόεδρο. Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Πρόεδρο, προκειμένου να μεταφέρουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού. Ενός λαού που επί τρία χρόνια ζει μέσα στην απειλή των μνημονίων, στην ξένη κατοχή της τρόικας, στην πολιτική της κας Μέρκελ που έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση, την οικονομία σε ύφεση. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει 1.800.000 ανέργους στην Ελλάδα, 4.500 αυτοκτονίες, επιχειρήσεις που κλείνουν.»

Και πρόσθεσε λέγοντας πως «Η ευχή μας είναι η Κύπρος να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία του εκβιασμού.» ενώ τέλος εξέφρασε την υποστήριξη του στον Κυπριακό λαό «Ο Ελληνισμός και της μητροπολιτικής Ελλάδος, θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της απεμπλοκής της Κύπρου από αυτό τον εκβιασμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα