Η βίλα των οργίων: Ουαί υμίν… στην ερωτική φωλέα!

Οι Φαρισαίοι άφησαν όνομα και δημιούργησαν τη Σχολή των Φαρισαίων όχι γιατί πουλούσαν μήλα και τα ονόμαζαν βερίκοκα, αλλά γιατί άλλοι δήλωναν ότι είναι και άλλοι ήταν.

Δυστυχώς, η Σχολή αυτή ενώ έπρεπε να κλείσει από αιώνων, ακόμα και σήμερα παραμένει ανοικτή. Το ακόμη δυστυχέστερο είναι ότι έχει περισσότερους από ποτέ εγγεγραμμένους «φοιτητές». Θα κάνετε λάθος αν ψάξετε στον τηλεφωνικό κατάλογο να βρείτε την έδρα της Σχολής, τα τηλέφωνα κ.λπ. Οι έδρες είναι και πολλές και ανεξάρτητες μεταξύ τους και οι Φαρισαίοι είναι πολλών «ειδικοτήτων». Άλλος είναι πολιτικός, άλλος επιχειρηματίας, άλλος δημοσιογράφος, άλλος καλλιτέχνης, άλλος του ποδοσφαίρου, άλλος μπάρμαν. Ή μπορεί και σε κάθε μία από αυτές τις ειδικότητες να βάλετε το «πρώην». Έδρα της Σχολής αυτής και, μάλιστα, διακεκριμένη υπάρχει και στη Βουλή και οι «φοιτητές» εκεί είναι πολλοί. Έδρες έχει και σε διάφορα ΜΜΕ. Άλλοι δηλώνουν ότι δεν είναι Φαρισαίοι, αλλά εντέλει είναι.

Διερχόμενος από την έδρα της εφημερίδας λησμόνησε πάνω σε ένα γραφείο τη φωτογραφία που βλέπετε μέσα σε ροζ φάκελο. Τον ανοίξαμε, γιατί δεν προλάβαμε να σκεφτούμε με το βρετανικό φλέγμα, βασικός κανόνας του οποίου λέει ότι «curiosity kills the cat». Στον φάκελο, λοιπόν, υπήρχε αυτή η φωτογραφία που βλέπετε και ένα χαρτί στο οποίο είχαν κολλήσει με γράμματα από έντυπα τη φράση «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΩΛΕΑ». Το κείμενο συνέχιζε: «Διαδώστε τη, γιατί μέσα κάποιοι ξέχασαν φωτογραφίες από προσωπικές, πολύ… διαπροσωπικές στιγμές. Και κινητά στα οποία είχαν καταγράψει βίντεο που προκαλούν έξαψη. Μερικοί από αυτούς είναι διάσημοι Φαρισαίοι και τους χρειάζονται τα προσωπικά, γιατί άλλα δηλώνουν, άλλοι είναι και στο τέλος θα μπερδέψουν τα μήλα με τα βερίκοκα, τα δαμάσκηνα με τους λωτούς κ.λπ.».

Αυτή είναι η βίλα. Ποιοι την αναγνωρίζουν; Πού βρίσκεται; Ελπίζουμε στη βοήθεια των αναγνωστών μας…

Keywords
Τυχαία Θέματα