Η Μυρτώ δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν, λέει η μητέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου 16χρονη Μυρτώ, η οποία επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείας προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια αποκατάστασης της έπειτα από την βάναυση επίθεση που δέχτηκε από έναν Πακιστανό στην Πάρο πρόπερσι το καλοκαίρι.

Η μητέρα της Μυρτούς βρίσκεται πάντα στο πλευρό του παιδιού της και φανερά εξαντλημένη δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το παιδί της δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν,

τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν χάνει τις ελπίδες της.

Λίγο μετά την άφιξή της στην Ελλάδα, η κ. Μαρία Κοτρώτσου, είπε ότι ούτε η ίδια, ούτε και η Μυρτώ δεν είναι «στα καλύτερα».

«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά. Περιμέναμε πολλά αλλά δεν έγιναν», πρόσθεσε, ενώ είπε πως την Τρίτη θα παραβρεθεί στη Σύρο, στη δίκη του Πακιστανού.

«Μια καταδίκη πρέπει να υπάρξει για το το παιδί. Για εμένα όχι. Το παιδί δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήδη το Κέντρο της Λάρισας έχει εκπονήσει ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, εντατική λογοθεραπεία με ένα σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας- καθώς προς το παρόν η Μυρτώ «επικοινωνεί» μόνο με τα μάτια, κάτι που εκλαμβάνεται ως ενθαρρυντικό σημάδι- εργοθεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

The post Η Μυρτώ δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν, λέει η μητέρα της (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα