Γιος Άσαντ: Αμερικάνοι είστε δειλοί, 48 ώρες περιμένουμε

Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει η ανάρτηση – απειλή προς τις ΗΠΑ η οποία φέρεται να ανήκει στον 11χρονο Χαφέζ αλ Άσαντ, γιο του Σύρου προέδρου.

Ο ανήλικος μέσα από την ανάρτηση αυτή, δεν διστάζει να αποκαλέσει τους Αμερικάνους στρατιώτες «δειλούς» που με τη νέα τεχνολογία τους αποκαλούνται «απελευθερωτές», ενώ αναφέρει πως σε περίπτωση επέμβασης στη Συρία «δεν πρόκειται να καταστραφούν τα απομεινάρια της αντίστασης. Άλλωστε αυτό είμαστε, γεννηθήκαμε για να αγωνιζόμαστε

και να αντιστεκόμαστε».

Μάλιστα στην ανάρτηση του αναφέρεται το παράδειγμα της Χεζμπολάχ,στην οποία όπως διευκρινίζει «μπορεί να διαθέτουν μαχητές, πυραύλους μικρής εμβέλειας και λίγα όπλα, αλλά πιστεύουν στον εαυτό τους και την χώρα και αυτό ακριβώς θα γίνει στην Αμερική αν επιλέξει την επέμβαση, καθώς δεν γνωρίζουν τη γη μας όπως εμείς, κανείς δε τη γνωρίζει. Η νίκη είναι δική μας ανεξάρτητα από πόσο χρόνο θα χρειαστεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνησιότητα του λογαριασμού δεν έχει επιβεβαιωθεί, παρόλα αυτά, όπως τόνισαν σε δημοσίευμά τους οι New York Times, οι πληροφορίες που αναφέρονται στο προφίλ είναι αληθείς.

Την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλούν τα σχόλια που έχουν παραθέσει κάτω την ανάρτηση του Χαζέφ, τα οποία κατά κύριο λόγο προέρχονται από παιδιά και εγγόνια πολιτικών προσωπικοτήτων.

«Πολύ καλά τα είπες αυριανέ πρόεδρε. Ο Θεός να προστατεύσει την Συρία. Η νίκη είναι δική μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από τα σχόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα