Για την σχέση του με την Ήβη Αδάμου μίλησε ο Μιχάλης Κουϊνέλης

Ανοιχτά μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση που διατηρεί εδώ και ένα χρόνο, με την Ήβη Αδάμου ο Μιχάλης Κουϊνέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ενώ δεν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμμετοχή του στο The Voice.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και για το εάν είναι επιφυλακτικός στην προβολή της σχέσης του με την Ήβη Αδάμου,

δήλωσε: «Δεν κρύβω κάτι. Με την Ήβη είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο – όχι τέσσερα ή πέντε χρόνια, όπως έχει γραφτεί».

O frontman των Stavento επιπλέον συμπλήρωσε: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Η Ήβη όταν συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά ήταν 16 χρονών και ζούσε στην Κύπρο. Στα 18 της ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνεργαστήκαμε ξανά στον επόμενο δίσκο της. Ξεκινήσαμε ως φίλοι. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω ειλικρινά πώς πρέπει να το διαχειριστώ. Άλλωστε, κανείς δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον».

Παράλληλα, μίλησε και για την μέχρι τώρα εμπειρία του στο The Voice λέγοντας: «Είχα ενδοιασμό για τη δημοσιότητα, αλλά όχι για το παιχνίδι. Όταν μου έγινε η πρόταση, η πρώτη μου αντίδραση ήταν “από πού κι ως πού;”. Στη συνέχεια είδα τα επεισόδια του εξωτερικού και ενθουσιάστηκα, αλλά μετά μου δημιουργήθηκε η απορία “ποιος θα διαλέξει εμένα στις οντισιόν;”. Γιατί ο πολύς κόσμος με γνωρίζει μέσα από το συγκρότημα, αλλά δεν ξέρει πως ασχολούμαι με τη μουσική παραγωγή».

The post Για την σχέση του με την Ήβη Αδάμου μίλησε ο Μιχάλης Κουϊνέλης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα