Γεννηματά: «Ο κ.Τσίπρας επιδίδεται με θέρμη στα τυχερά παίγνια»

Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αλλά και στις δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το μνημόνιο.

«Ο κ. Τσίπρας

επιδίδεται τελευταία με ιδιαίτερη θέρμη στα τυχερά παίγνια.Πριν από λίγες ημέρες εμφανιζόταν έτοιμος να παίξει την πατρίδα, σε μια παρτίδα ζάρια στο όνομα της διαπραγμάτευσης. Σήμερα θέτει σε εφαρμογή τη θεωρία της αναστολής του μνημονίου (;) και λόγω εποχής μαδάει τη μαργαρίτα, που όπως ο ίδιος υποστηρίζει, του βγάζει ευρώ», παρατήρησε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και στον ίδιο τόνο πρόσθεσε:

«Επειδή όμως υπάρχουν πολλές ακόμη μαργαρίτες, γνωρίζουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τι θα πιστεύει ο κ. Τσίπρας αύριο; Κατάργηση, σκίσιμο, ακύρωση, επαναδιαπραγμάτευση ή αναστολή; Ας μας πουν και εμάς».

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή πολιτικής, επιμένουμε στο διαχωρισμό της δανειακής σύμβασης από το μνημόνιο, αντέτεινε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα