Γ. Ντασκας: Από το Μαξίμου λένε πάμε σε εκλογές

Για τη δίνη στην οποία μπορεί να περιέλθει η χώρα ύστερα από τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα μετά το τέλος της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ ο διευθυντής της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», Γιάννης Ντάσκας.

Ο κ. Ντάσκας είπε χαρακτηριστικά ότι «ξεκινήσαμε με εκλογές αυτήν την κρίση γιατί δεν θέλαμε να μπει εισαγγελέας στη ΕΡΤ, δεν θέλαμε να διερευνηθούν τα σκάνδαλα της ΕΡΤ.

Θέλαμε να μείνει η ΕΡΤ. Βεβαίως υπάρχει και η άλλη πλευρά, η πλευρά των εργαζομένων, υπάρχει και η πλευρά του μαύρου».

Ο έγκριτος δημοσιογράφος δήλωσε ότι «αρχίσαμε με εκλογές, χθες φτάσαμε κοντά στη συμφωνία και σήμερα ξαφνικά πάμε πάλι σε εκλογές. Από το Μαξίμου λένε ότι πάμε σε εκλογές,τελεία. Το υπουργικό συμβούλιο που θα γίνει με τον πρόεδρο της Βουλής πάει για εκλογές».

Τέλος, ο Γιάννης Ντάσκας είπε ότι «υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης αλλά από το Μαξίμου δεν δέχονται έναν τέτοιο συμβιβασμό, με τέτοιους όρους. Βεβαίως μπορεί σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί να υπάρξουν κάποια τηλέφωνα από Μόσχα,Παρίσι, Βερολίνο και να πουν ότι τελικά δεν θέλουμε εκλογές αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα