Φίγκο: «Έφυγα από την Ρεάλ γιατί δεν με ήθελε ο Πέρεθ»

Ο Λουίς Φίγκο δείχνει τον Φλορεντίνο Πέρεθ ως υπαίτιο για την φυγή του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος μίλησε στο «Grada 360» και αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της βασίλισσας ήταν εκείνος που τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.

Τα ηλικιακό βέτο, που είχε θέσει ο Πέρεθ δεν δεχόταν τον άνω των 30 Φίγκο στην ομάδα και ο παίκτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει για την «φιλική» Ίντερ παρότι δεν είχε ολοκληρώσει το εξαετές συμβόλαιο του.

Οι δηλώσεις του Φίγκο:«Δεν μπορούσα να το δεχτώ γιατί
ήμουν ένας παίκτης που δεν με ήθελε ο πρόεδρος. Δεν ξέρω τι είχε αλλάξει αλλά θυμάμαι καλά ότι όταν παίξαμε στην Αλμασέτε, είχα παίξει και είχαμε νικήσει με 6-1. Μετά την επόμενη εβδομάδα ήταν το Clasico, που χάσαμε 3-0 και μετά από την μία στιγμή στην άλλη ήμουν στον πάγκο χωρίς καμία εξήγηση.

Αυτός ο τρόπος με πλήγωσε. Σας λέω αυτό που σκέφτομαι. Είμαι ξεκάθαρος στο γιατί έφυγα, είχα ένα ακόμα χρόνο στο συμβόλαιο μου στη Ρεάλ, όπου θα μπορούσα να πληρώνομαι καλά και να είμαι ήρεμος αλλά προτιμούσα να βρω ένα άλλο πρότζεκτ που θα ήμουν χαρούμενος αντί να μείνω κάπου και να παίρνω λεφτά χωρίς να παίζω.

Στα 32 ήμουν ”νεκρός” για πολλούς ανθρώπους και ήμουν τυχερός που διάλεξα σωστά και ήμουν χαρούμενος για τέσσερα χρόνια στην Ίντερ και κέρδισα τέσσερα πρωταθλήματα. Υπάρχει αυτή η πεποίθηση στην Ισπανία που είναι αρνητική σε σχέση με την Ιταλία, όπου οι οπαδοί, τα Μέσα και οι ομάδες σε κρίνουν για τις εμφανίσεις σου. Στην Ισπανία από τα 31 είσαι τελειωμένος».

The post Φίγκο: «Έφυγα από την Ρεάλ γιατί δεν με ήθελε ο Πέρεθ» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα