Εξοργίζει ο μισθός της Μέρκελ και των υπολοίπων

Μπορεί οι ξένοι εταίροι μας ή αλλιώς δανειστές μας να έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στην Εξαθλίωση και σε μισθούς πείνας όμως οι αμοιβές τους ξεπερνάνε και τα πιο φανταχτερά όνειρα.. Μιλάμε φυσικά για τον κ Μπαρόζο, την κ Μέρκελ , τον Μάριο Ντράγκι και όλους όσους τα τελευταία δύο χρόνια δεν σταματούν να παιδεύουν την Ελληνική Κοινωνία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Welt am Sonntag» η πιο ακριβοπληρωμένη θέση είναι αυτή του Μάριου Ντράγκι, του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του οποίου η αμοιβή του οποίου φτάνει στις 370.000 ευρώ!

Η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται λίγο πιο κάτω καθώς το εισοδημά της περιορίζεται στα 190.000 ευρώ ή 290.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των επιδομάτων και της βουλευτικής αποζημίωσης.

Από την άλλη ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο λαμβάνεις ως βασικό μισθό 304.000

Καλά αμειβόμενες όμως είναι και οι υπόλοιπες θέσεις στον ESM. Σύμφωνα με το δημοισέυμα, οι μισθοί για τα ανώτερα στελέχη κυμαίνονται από 64.000 ως 107.000 ετησίως, ενώ το διοικητικό προσωπικό και οι μαθητευόμενοι λαμβάνουν από 22.000 ως 72.000. Ως το τέλος του έτους, ο μηχανισμός θα πρέπει να απασχολεί περίπου 75 άτομα, στην έδρα του, το Λουξεμβούργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα