Ετοίμαζαν χτύπημα με Rpg και Kalashnikov κοντά στα γραφεία της Ν.Δ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κώστα Παπαδόπουλου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην οδό Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, μετά τον εντοπισμό Ι.Χ. αυτοκινήτου που είναι γεμάτο με εκρηκτικά και όπλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο ασημί χρώματος και μάρκας Opel Astra είχε εντοπιστεί εδώ και 12 ημέρες και παρακολουθούνταν από αστυνομικούς, καθώς είχε εντοπιστεί και κριθεί ύποπτο στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας πριν από

μερικούς μήνες.

Τελικά, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αποφάσισαν σήμερα να το ανοίξουν και να το ερευνήσουν. Οπως έγινε γνωστό, στο εσωτερικό του πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί 3 ρουκέτες, 1 προωθητήρας ρουκετών Rpg, 4 χειροβομβίδες, 3 Kalashnikov καθώς και πολλά φυσίγγια. Το αυτοκίνητο αναμένεται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα αναζητηθούν αποτυπώματα ενώ τα όπλα, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, θα εξεταστούν βαλλιστικά.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη εντοπίσει την ιδιοκτήτρια του, η οποία είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες την κλοπή του από την περιοχή της Κερατέας (σ.σ. την 1η Ιανουαρίου). Αστυνομικοί της Δ.Α.Ε.Ε.Β., εκτιμούν πως πρόλαβαν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα καθώς το Ι.Χ. αποτελούσε κινητή γιάφκα με «πλούσιο» πολεμικό υλικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΥΠ είχε καταφέρει να υποκλέψει συνομιλίες που προμήνυαν νέο μεγάλο χτύπημα με στόχο ίσως και πάλι τα γραφεία της Ν.Δ., τα οποία απέχουν ελάχιστα από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο.

The post Ετοίμαζαν χτύπημα με Rpg και Kalashnikov κοντά στα γραφεία της Ν.Δ. (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα