Επανέρχονται οι «πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του Kρίστιαν Γκρέυ, του περιβόητου ήρωα της Ε.L. James, στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Ο τρίτος τόμος της ερωτικής τριλογίας- φαινόμενο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» που έσπασε παγκοσμίως τα ρεκόρ πωλήσεων θα κυκλοφορήσει επιτέλους στις 17 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Πατάκη, με τον τίτλο «Απελευθέρωση».

Ο πρώτος τόμος μύησε την ηρωίδα του μυθιστορήματος, τη νεαρή Άνα Στιλ στο ιδιαίτερο ερωτικό σύμπαν του ψυχολογικά ασταθούς εκατομμυριούχου επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέυ. Εκεί τέθηκαν

οι βάσεις και τα «συμβόλαια» για την ασυνήθιστη παθιασμένη ερωτική σχέση τους. Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας, η Άνα Στιλ και ο Κρίστιαν Γκρέυ ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να σπάσουν τον δεσμό που τους ενώνει. Η Ε.L. James μας αποκαλύπτει αργά και βασανιστικά σε αυτές τις σελίδες το εφιαλτικό οικογενειακό παρελθόν του διάσημου πλέον ήρωά της, καθώς και το πρόσωπο που σφράγισε τις ερωτικές του συνήθειες.

Και ενώ τα σύννεφα φαίνεται να σκορπίζουν στο τρίτο μέρος για το ζευγάρι που ζει έντονα τον έρωτά του σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας και χλιδής, η μοίρα ανατρέπει και πάλι τα πάντα, ζωντανεύοντας τους χειρότερους εφιάλτες της Άνα. Ο Κρίστιαν Γκρέυ, θα μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού με τις νέες του περιπέτειες. Ο τρίτος τόμος των Π , στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του naftemporiki.gr.

Πληροφορίες: «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι-Απελευθέρωση», της Ε.L James, εκδ. Πατάκη, μετάφραση: Τιτίνα Σπερελάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα