Ελληνίδα Ταγματάρχης αναλύει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στα χειρουργεία

Μία Ελληνίδα στρατιωτικό, την Ταγματάρχη (ΥΝ) Καραθανάση Κωνσταντίνα η οποία κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (Msc) στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας, έχει σπουδές Νοσηλευτικής Χειρουργείου στο San Antonio των ΗΠΑ και είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επέλεξε ο ΣΥΔΝΟΧ για να τον εκπροσωπήσει σε διεθνές συνέδριο νοσηλευτών στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Ο ΣΥΔΝΟΧ είναι ο αναγνωρισμένος πανελλήνιος σύλλογος νοσηλευτών χειρουργείου, μέλος του ευρωπαϊκού

EORN και του αμερικάνικου AORN και στο φετινό συνέδριο στο Σικάγο πέρα από όλα τα άλλα θέματα υπήρχε και ειδική ενότητα όπου Νοσηλευτές Στρατιωτικοί ανέλυσαν επίκαιρα νοσηλευτικά θέματα με την Ταγματάρχη (ΥΝ) Καραθανάση Κωνσταντινία να παρουσιάζει την ερευνητική εργασία με θέμα: Economic Crisis in Greek ORs. (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ).

Ήταν μάλιστα τέτοια η επιτυχία της ομιλίας της ώστε ο αντίστοιχος Πανευρωπαϊκός Οργανισμός (EORNA) την προσκάλεσε να επαναλάβει την ομιλία στο συνέδριο της Ρώμης, κάτι που επιβεβαιώνει και με αυτό τον τρόπο το υψηλό επαγγελματικό και επιστημονικό επίπεδο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί πως τα έξοδα της ελληνικής συμμετοχής (εισιτήρια -διαμονή) καλύφθηκαν από τον AORN και τον ΣΥΔΝΟΧ.

Κώστας Αττίας

The post Ελληνίδα Ταγματάρχης αναλύει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στα χειρουργεία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα