Ελλάδα – Λετονία (απόψε, στις 21:45, MEGA)

Ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης, θα προσπαθήσει να κάνει απόψε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, κερδίζοντας τη Λετονία, στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι στο Λιχτενστάιν, στο οποίο η Ελλάδα δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της, σήμερα υποδεχόμενη τη Λετονία, θέτει ως στόχο όχι μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά και μια εμφάνιση που θα

ικανοποιήσει το κοινό της. Η Εθνική μας πρέπει να κερδίσει τα 3 εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της να πάει κατευθείαν στο Μουντιάλ του 2014, χωρίς να χρειαστεί μπαράζ. Κάτι που μοιάζει πιο εφικτό μετά την ήττα της Βοσνίας από τη Σλοβακία, την Παρασκευή, στη Ζένιτσα. Απόψε, Σλοβακία και Βοσνία αγωνίζονται μεταξύ τους στην Μπρατισλάβα και θα είναι ευχής έργων αν χάσουν και πάλι βαθμούς οι Βόσνιοι.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει δείξει ακόμα πως έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα. Πιθανότατα, θα ξεκινήσει τους έντεκα που δοκίμασε την πρώτη φορά στην προπόνηση. Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης δεξιά, Τζαβέλλας αριστερά, με τους Παπασταθόπουλο και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Μανιάτης και Κατσουράνης θα είναι στα χαφ, μπροστά τους οι Σαλπιγγίδης, Νίνης και Σαμαράς, ο οποίος επιστρέφει. Ο Μήτρογλου θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ελλάδα είχε επικρατήσει με 2-1, κάνοντας την ανατροπή, με τέρματα των Σπυρόπουλου και Γκέκα.

Οι Λετονοί θα παραταχθούν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, Ρούντνεφς, ο οποίος αγωνίζεται στο Αμβούργο.

Η βαθμολογία του ομίλου μας:

Αγ. Ν Ι Η ΥΠ ΚΑΤ Β

Βοσνία Ερζεγοβίνη 7 5 1 1 23 4 16
Ελλάς 7 5 1 1 8 4 16
Σλοβακία 7 3 3 1 8 5 12
Λετονία 7 2 1 4 8 15 7
Λιθουανία 7 1 2 4 5 10 5
Λιχτενστάιν 7 0 2 5 3 17 2

Keywords
Τυχαία Θέματα