Δουλειά δεν είχε ο διάβολος…

Ταλαιπωρημένοι από τους φόρους, χτυπημένοι από την ύφεση και την ανεργία, θυμωμένοι για πρωτοφανή εθνική μας μοναξιά, οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν τα παράλογα και πανάκριβα παιχνίδια των πολιτικών που δεν έχουν –ακόμη και σήμερα- συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των καταστάσεων και την αναγκαιότητα για υπεύθυνη διαχείριση της εξουσίας….

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος κι έδερνε τα παιδιά του…

Ότι κι αν ψηφίσουν οι βουλευτές μας, τα μεσάνυχτα της Κυριακής, τη Δευτέρα το πρωί θα εισπράξουν τον μισθό τους και θα επισκεφτούν τα –πληρωμένα από τους φόρους μας, με λεφτά των δανειστών-

γραφεία τους για να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους…

Δεν θα συμβεί δυστυχώς το ίδιο για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες που για να πληρώσουν τους φόρους πρέπει να παράξουν έργο ουσιαστικό και για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει ένα περιβάλλον σταθερότητας και προοπτικής…

Οι επόμενες εκλογές θα έχουν κεντρικό σύνθημα την εμπιστοσύνη. Είτε αφορούν το Ευρωπαϊκό είτε το Εθνικό Κοινοβούλιο, οι εκλογές θα έχουν ως διακύβευμα την πίστη ότι οι πολιτικοί θα εφαρμόσουν αυτά που διακηρύσσουν προεκλογικά και όχι αυτά που θα ανακαλύψουν στην μετεκλογική περίοδο της ανάληψης ευθυνών.

Η χώρα έχει ανάγκη από συνέχεια. Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες προσέφεραν τις ζωές τους ως θυσία για την σταθερότητα της χώρας. Θέλουν να δουν αυτές τις θυσίες να πιάνουν τόπο. Να υπάρχει συνέχεια. Η επόμενη κυβέρνηση να χτίσει πάνω στα θεμέλια της προηγούμενης. Για να υπάρξει σταθερότητα και προοπτική.

Για να επενδύσει κάποιος στο μέλλον πρέπει να πιστεύει αυτούς που το διαμορφώνουν…

The post Δουλειά δεν είχε ο διάβολος… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα