Δικαστικοί επιμελητές στο ΠΑΣΟΚ με εντολή κατάσχεσης και έξωσης

Απίστευτα σκηνικά συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους όταν δικαστικοί επιμελητές, κατ’ εντολήν του ιδιοκτήτη του κτιρίου, πήγαν να εκτελέσουν εντολή κατάσχεσης και έξωσης του κόμματος.

Αιτία τα χρέη από τα ενοίκια τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ.

Οι δύο δικαστικοί ανέβηκαν στον 5ο όροφο στο γραφείο του Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ

Nίκου Σαλαγιάννη και τον ενημέρωσαν πως πρόκειται να κάνουν κατάσχεση και έξωση. Ο κ. Σαλαγιάννης τους έδωσε ένα χαρτί με την υπογραφή του ότι θα πληρωθούν τα ενοίκια μέχρι τις 25 Μαΐου και το ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει από τα γραφεία και θα μετακομίσει στο παλιό κτίριο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιμελητές φυγαδεύτηκαν από το υπόγειο του κτιρίου προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από δημοσιογράφους και άλλα στελέχη του κόμματος.

Η οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ είναι δραματική και ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει κάνει λόγο για «τρύπα» πάνω από 110 εκατ. ευρώ.

Σε διάστημα τριών μηνών το ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει να μετακομίσει από το κτίριο της Ιπποκράτους, όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στα ιστορικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο γενικός διευθυντής του κόμματος κ. Σαλαγιάννης, μετά το επεισόδιο με τους δικαστικούς επιμελητές, είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Χαριλάου Τρικούπη και τους δικηγόρους του, κατά την οποία συμφωνήθηκε η πορεία της αποπληρωμής των οφειλόμενων ενοικίων, καθώς επίσης και η μετακόμιση των γραφείων μέσα στο καλοκαίρι.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η συνάντηση ζητήθηκε από την πλευρά του ιδιοκτήτη με αφορμή δημοσιεύματα έπειτα από την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, όπου είχε συζητηθεί και το θέμα των οικονομικών του κόμματος

Keywords
Τυχαία Θέματα