Δεν βρίσκει ησυχία ο ΓΑΠ

Την ησυχία του δεν μπορεί να βρει πλέον ο πρώην Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί βρίσκεται αντιμέτωπος με τους επικριτές του. Συγκεκριμένα ο Γεώργιος Παπανδρέου βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Κωνσταντινούπολη προσκεκλημένος του Global Rlations Forum.

Σύμφωνα με την εφημερίδα

ελευθεροτυπία ο πρώην Πρωθυπουργός εθεάθη έξω από το πολυόροφο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Σαράι με τα πολίτικα γλυκά.

Τη στιγμή εκείνη περνούσαν από την περιοχή και κάποιοι Έλληνες τουρίστες που φυσικά μίλησαν στον κ. Παπανδρέου. «Ρε συυυ, εδώ κρύβεσαι;», φώναξε ο Έλληνας τουρίστας, όταν είδε τον Γιώργο Παπανδρέου να βολτάρει, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Πεταλωτή. Ο Γ. Παπανδρέου φυσικά τον αγνόησε και απομακρύνθηκε με γρήγορο προς την πλατεία Ταξίμ
.
Το συγκεκριμένο περιστατικό όμως δεν ήταν και το μόνο αφού πριν από περίπου 6 μήνες σε εστιατόριο της Κηφισιάς, είχε σημειωθεί ένα ανάλογο περιστατικό όπου οι θαμώνες του καταστήματος στη θέα του πρώην πρωθυπουργού δυσανασχέτησαν, ενώ άρχισε και η… μουρμούρα.

Απτόητος ο κ. Παπανδρέου κάθισε στο τραπέζι και παρήγγειλε. Οι υπόλοιποι θαμώνες τον κοιτούσαν χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία αντίδραση.

Κάποια στιγμή όμως μία κυρία, μη αντέχοντας στο θέαμα του αμέριμνου πρώην πρωθυπουργού, σηκώθηκε εκνευρισμένη και κατευθύνθηκε προς το μέρος του.

«Κύριε πρόεδρε, θερμή παράκληση ολοκληρώστε γρήγορα το δείπνο σας και αποχωρήστε πριν χαλάσετε και τη δική μας βραδιά», είπε η κυρία με θάρρος στον κ. Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα