Δείτε τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Karadayi»

Μεγάλες ανατροπές στο τελευταίο επεισόδιο της τουρκικής σειράς «Karadayi», που προβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην τουρκική τηλεόραση.

Η Φεριντέ βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και προσπαθεί να πάρει μια απόφαση: Να μείνει στο πλευρό του Μαχίρ, που τον έχει ερωτευτεί, ή να στραφεί εναντίον του βάσει της εισαγγελικής της ιδιότητας; Έχοντας μάθει πια την πραγματική ταυτότητα του άντρα που της συστήθηκε ως ασκούμενος δικηγόρος με το όνομα Μελίχ, δεν θέλει να τον ξαναδεί.

Είναι έντονα απογοητευμένη από τα ψέματά του και του ζητά να διακόψουν κάθε επαφή. Εκείνος επιμένει

να συναντηθούν κρυφά από όλους. Η Φεριντέ πηγαίνει στο ραντεβού, όμως λίγα λεπτά αργότερα ο Μαχίρ μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Η Φεριντέ όπως και ολόκληρη η οικογένειά του βρίσκονται στο πλευρό του.Πίσω από τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του Μαχίρ κρύβεται ο Τουργκουτ και καταφέρνει και πάλι να παραπλανήσει τη Φεριντέ λέγοντας της πως πάση θυσία ο δράστης θα συλληφθεί.

Η Φεριντέ, σίγουρη πως ο αγαπημένος της θα πεθάνει, θέλει να τον αποχαιρετήσει με ένα φιλί. Εκείνη τη στιγμή ο Μαχίρ συνέρχεται από το κώμα. Βέβαια, έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του, κάτι που δημιουργεί νέας αναστάτωση στην οικογένεια Καρά.

Η δίκη του Καρά ξεκινά και όλα είναι εναντίον του.

Στο μεταξύ η Αϊτέν επισκέπτεται τον Τουργκούτ στο γραφείο του και εκείνος τη βιάζει. Η κοπέλα επιστρέφει σε άθλια κατάσταση στο σπίτι της και λίγο αργότερα ο Νετζντέτ, που έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, εκεί όπου νωρίτερα είχε μεταφερθεί και πάλι φρουρούμενος ο Μαχίρ. Όταν ο Μαχίρ μαθαίνει τι έχει γίνει τρελαίνεται και το σκάει από το νοσοκομείο… για να βρεί του Τουργκούτ και να τον σκοτώσει, σύμφωνα με το Tv Ζαπινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα