Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή

Διαβάστε τί λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Κριός

Ίσως χρειαστεί σήμερα, να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλάζει τα δεδομένα και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι μια καλή

μέρα σήμερα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα, με τη φόρα που έχεις πάρει. Μην βιάζεσαι και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί, για να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις υποχρεώσεις, φορολογικές και γραφειοκρατικές.

Ταύρος

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, δεν θα είναι λίγες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, κυνήγησε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα του για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σας. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, χρειάζεται να είσαι μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο, που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Δίδυμε, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προγραμματίσου κατάλληλα για να μην αιφνιδιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, που δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι έχετε κάθε δυνατότητα να γνωρίσετε το άτομο που σας ταιριάζει περισσότερο. Βάλτε κι εσείς το χεράκι σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Επαγγελματικ

Keywords
Τυχαία Θέματα