Αποχωρήσεις- σοκ για τον Δήμαρχο Αχαρνών

Με πολύ ηχηρό και αιφνιδιαστικό τρόπο για τον ίδιο τον Δήμαρχο Αχαρνών, Σωτήρη Ντούρο ήρθε η διάσπαση της παράταξης του και ταυτόχρονα η δημιουργία μιας «αντάρτικής» υποψηφιότητας που περιπλέκει πολύ τα πράγματα ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Μια «πολιτική βόμβα» έσκασε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στα χέρια του δημάρχου όταν έξι (!) στελέχη της παράταξης του ανακοίνωσαν ότι ανεξαρτητοποιούνται και αμέσως μετά ο ένας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις ερχόμενες εκλογές

και οι άλλοι πέντε ότι τον ακολουθούν σε αυτή την προσπάθεια.

Υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος οικονομικών Σπύρος Βρεττός ενώ την ανεξαρτητοποίηση τους ανακοίνωσαν κι άλλοι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι, οι Βασίλης Λαζάρου, Θεόδωρος Χαραλαμπίδης, Σταύρος Κοπαλάς και Εύη Παντελιά καθώς και ο από κοινοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Παπανίκας.

Το παράδοξο αλλά και πρωτότυπο σε όλη αυτή την ενέργεια είναι ότι κανένας από τους αποχωρήσαντες δεν κατηγόρησε τον Δήμαρχο για κακοδιαχείριση ή ατασθαλίες και δεν επέρριψαν ευθύνες στη διοίκηση του δήμου όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις παρά μόνο η κ. Παντελιά δήλωσε ότι σκεφτόταν εδώ και καιρό την αποχώρηση της καθώς δεν ήταν ικανοποιημένη από την προσφορά της Διοίκησης και της ίδιας στην πόλη.

Αντίθετα ο κ. Βρεττός έκανε ξεκάθαρο ότι οι λόγοι είναι πολιτικοί και διαχώρισε τη θέση του από τη δημοτική παράταξη του Δημάρχου λέγοντας ότι η πόλη των Αχαρνών αξίζει να προχωρήσει μπροστά, αξίζει κάτι καλύτερο…

Πάντως ο κ. Ντούρος όταν ξεπέρασε το σοκ έκανε λόγο «συνωμοσία των έξι συμβούλων» και τους επιτέθηκε για τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν τονίζοντας «αυτοί που έφυγαν σήμερα ή δεν έχουν τσίπα ή έχουν και γι’ αυτό ντράπηκαν ακόμη και πριν λίγες ώρες να μου πουν ότι θέλουν να φύγουν από την παράταξη».

The post Αποχωρήσεις- σοκ για τον Δήμαρχο Αχαρνών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα