Αλίνα Καλτσίδη-Πάτρικ Ποπράσκι: Ένας γάμος με τα όλα του!

Με δύο μισθωμένα αεροπλάνα και 10 λίαρ τζετ ήρθαν στη Μεσσηνία περίπου 170 πάμπλουτοι καλεσμένοι για τον γάμο της Αλίνας Καλτσίδη και Πάτρικ Ποπράσκι.

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Φιλάρετου Καλτσίδη «βασιλιά του τσιμέντου», όπως τον αποκαλούν οι επιχειρηματικοί κύκλοι στη Ρωσία, έχει διπλή υπηκοότητα, ρωσική και ελληνική. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του, ενώ σοβαρός ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί για εκείνον η μεγάλη γραφειοκρατία, επιπλέον είναι και φίλος του

Πούτιν.

Παντρεύτηκε τον πολωνικής καταγωγής Ελβετό επιχειρηματία χθες στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο της Πύλου με δήμαρχο τον Δημήτρη Καφαντάρη παρουσία δύο μαρτύρων φίλων τους. Ενώ το βράδυ στη βίλα της Κορώνης οι πλούσιοι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την αναπαράσταση του γάμου.

Στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας προσγειώθηκαν δύο μισθωμένα αεροπλάνα με 80 και 40 επιβάτες – προσκεκλημένους στο γάμο της χρονιάς. Άλλοι 45 προσκεκλημένοι «προσγειώθηκαν» στο αεροδρόμιο με 10 λίαρ τζετ. Οι περισσότεροι καλεσμένοι του γάμου έμειναν στην Costa Navarino.

Keywords
Τυχαία Θέματα