Αυτή είναι η γυναίκα που έκοψε το πέος του άντρα της!

Το ζευγάρι ζούσε στην περιοχή Γκάρντεν Γκρόουβ. Το βράδυ της 11ης Ιουλίου του 2011, το ζευγάρι καβγάδισε. Και τότε εκείνη έβαλε σε εφαρμογή το… σχέδιό της. Ετοίμασε δείπνο, με το οποίο νάρκωσε τον άτυχο άνδρα. Όταν εκείνος ένιωσε περίεργα και πήγε να ξαπλώσει, εκείνη πήρε ένα σχοινί και έδεσε τα χέρια και τα πόδια του στο κρεβάτι.

Μετά, όπως υποστήριξε ο δημόσιος κατήγορος στο δικαστήριο του Όραντζ Κάουντι που τη δίκασε και την καταδίκασε, η Κίου περίμενε να ξυπνήσει ο 60χρονος. Και μόλις ξύπνησε, του κατέβασε το παντελόνι και με ένα μαχαίρι, του έκοψε τα γεννητικά όργανα. Και στη συνέχεια, πήγε στην κουζίνα του σπιτιού, πέταξε το πέος στο σκουπιδοφάγο και πάτησε το on, ακρωτηριάζοντας το όργανο, σύμφωνα πάντα με την κατηγορούσα αρχή.

Και αφού τα έκανε όλα αυτά, κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και είπε ότι ο άνδρας της αιμορραγούσε. Το θύμα είπε στον νοσηλευτή την αλήθεια, ότι η γυναίκα του, του είχε κόψει το πέος.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής αλλά η εγχείρηση που του έγινε για να «ξανακολλήσουν» το όργανο, δεν ήταν επιτυχής.

«Με δολοφόνησε εκείνο το βράδυ» κατέθεσε το θύμα.

Σύμφωνα με κατήγορους, η Κίου ήταν θυμωμένη γιατί ο άνδρας της έβγαινε με μια πρώην του. Ούρλιαζε «το αξίζεις» πριν από την επίθεση, έγραψε στο Associated Press. Και οι L.A. Times έγραψαν επικαλούμενοι αστυνομικές πηγές ότι μετά τη σύλληψή της, η 50χρονη είπε στους αστυνομικούς πως ο άνδρας άξιζε ό,τι του έκανε!

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης είπε στο δικαστήριο ότι το θύμα την κακοποιούσε λεκτικά και σεξουαλικά και απαιτούσε σεξ με τρόπους που την πονούσαν. Είπε επίσης ότι η ψυχική της κατάσταση ήταν περίεργη εξαιτίας κακοποίησης που υπέστη όταν ήταν παιδί, στο Βιετνάμ.

Η Κίου καταδικάστηκε για βασανισμό και ακρωτηριασμό και θα μάθει την ποινή της στις 28 Ιουνίου. Κινδυνεύει με ισόβια.

Σχετικά θέματα:

Του έκοψε το πέος και το πέταξε στα σκουπίδια!

Keywords
Αναζητήσεις
το πουλι του αντρα, to pouli tou antra
Τυχαία Θέματα