Αδημοσίευτες γυμνές φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί! (ΦΩΤΟ)

Μια καταπληκτική και άκρως αισθησιακή φωτογραφία της Angelina Jolie, ενώ ερωτοτροπεί με ένα λευκό άλογο, είναι εκείνη που κλέβει τη παράσταση ανάμεσα σε δεκάδες άλλες που θα βγουν σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s τον επόμενο μήνα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που μέχρι τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, ανήκει στο φωτογραφικό shooting του διάσημου φωτογράφου David LaChapelle, για λογαριασμό του περιοδικού «Rolling Stone», που έγινε το 2001 και μία ΜΟΝΟ φωτογραφία του οποίου είχε δημοσιευτεί τότε στο περίφημο αμερικάνικο περιοδικό σαν εξώφυλλο.
Η ανέκδοτη φωτογραφία του David LaChapelle αναμένεται να πουληθεί μεταξύ 25 και 35 χιλιάδων λιρών, ενώ την ίδια μέρα, μία άλλη φωτογραφία της 37χρονης σήμερα ηθοποιού, αυτή τη φορά μαζί με τον Brad Pitt, θα περάσει από τον ίδιο οίκο δημοπρασιών. Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Steven Klein που τραβήχτηκε το 2005.

Θαυμάστε το Κουρδιστό Πορτοκάλι ολόκληρη της φωτογραφική σειρά του David LaChapelle με πρωταγωνίστρια την 25χρονη τότε Angelina Jolie!.

Πηγή: kourdistoportocali.com

Keywords
Αναζητήσεις
γυμνοστηθη αντζελινα τζολι, anjelina jolie γυμνεσ φωτο
Τυχαία Θέματα