Α. Γραμμέλη: Πατρινό καρναβάλι το «Your face sounds familiar»

Μια «καυστική» κριτική έκανε για το νέο σόου του ANT1, το «Your face sounds familiar», η Αφροδίτη Γραμμέλη.
Ο τίτλος του άρθρου της: “Πατρινό Καρναβάλι για πάντα” και η τηλεκριτικός αναφέρει:
«Υποθέτω πως η πρόθεση του καναλιού και των συντελεστών του «Your face sounds familiar» ήταν να διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό ακολουθώντας ένα

project του εξωτερικού προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα. Σεβαστή η πρόθεση, απογοητευτικό το αποτέλεσμα τουλάχιστον σε κάποια σημεία του.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Γιατί πρέπει κάθε σόου στον ΑΝΤ1 να διαρκεί τόσες ώρες; Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η κόπωση και η τηλεοπτική «κοιλιά». Επιπλέον κάποια στιγμή σε αυτό τον τόπο οι άνθρωποι που απαρτίζουν τις κριτικές επιτροπές θα πρέπει να πάρουν λίγο στα σοβαρά τη δουλειά τους και λιγότερο τον εαυτό τους.
‘Η τουλάχιστον να καταλάβουν πως δεν είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές του σόου αλλά οι παίκτες! Αυτό δεν φάνηκε να το αντιλήφθηκαν ο Γεράσιμος Γεννατάς και η Κατερίνα Γκαγκάκη οι οποίοι επέδειξαν υπέρμετρο ενθουσιασμό και διάθεση αυτοπροβολής. Όσον αφορά τους παίκτες νομίζω ότι από πολύ νωρίς έγινε σαφής η διαφορά επιπέδου του Θάνου Αλευρά και της Μαντούς με τους υπολοίπους.
Αδιάφορη και «άλλης» αισθητικής η Κρυσταλλία, ακατάλληλη η Σύλβια Δεληκούρα, ακατανόητη η εμμονή των καναλιών με την Αντα Λιβιτσάνου, ιδανικός για Πουλόπουλο ο Κώστας Μαρτάκης εάν και εφόσον τραγουδούσε το «Αγαλμα» το οποίο και υποδύθηκε. Επίσης και η Θωμαή Απέργη μάλλον μπερδεύτηκε και θεώρησε ότι καλύφθηκε από το μακιγιάζ οπότε και δεν χρειαζόταν κάτι άλλο. Φιλότιμες προσπάθειες κατέβαλε ο Κρατερός Κατσούλης αλλά δεν κατάφερε να πείσει, κακοί στην προσπάθειά τους οι Κωνσταντίνος Καζάκος, Νίκος Γκάνος.
Συνολικά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, η όλη προσπάθεια ήταν προχειροστημένη και ακατάλληλη για τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του ελληνικού θεάματος. Και μάλλον το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τους μπροστά από την κάμερα αλλά κυρίως τους πίσω οι οποίοι το τελευταίο διάστημα, με πρόσφατο το παράδειγμα του «Sold out» χαντακώνουν ιδέες, πρόσωπα και εκπομπές. Κλείνοντας, μόνο εμένα η Μαρία Μπεκατώρου μου θύμισε την Κατερίνα Στανίση στη γνωστή διαφήμιση καταστήματος παιχνιδιών σε πιο light εκδοχή;»

Πηγή: tovima

Keywords
Τυχαία Θέματα