Το Audi TT RS “φορά” τα καλά του…

Το SEMA Show ξεκινάει αύριο και η Audi Αμερικής θα χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση για να εισαγάγει ένα προικισμένο από όλες τις απόψεις TT RS το οποίο έχει εξοπλιστεί με μια ποικιλία από πολύτιμα εξαρτήματα της Audi Sport Performance.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, το μοντέλο θα έχει μια σειρά αεροδυναμικών

βελτιώσεων που έχουν εξελιχθεί προσεκτικά με την αρωγή αεροδυναμικής σήραγγας. Η εταιρεία γνώριζε εξαρχής για τις ιδιαιτερότητες, αλλά οι εικόνες υποδηλώνουν ότι το αυτοκίνητο θα είναι όμοιο με αυτό που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος.

Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να περιμένουμε ένα αρκετά εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάτι σαν αστακό έτοιμο για δράση, με αεραγωγούς από ανθρακονήματα και μια αναμενόμενη προεξέχουσα πίσω πτέρυγα. Θα υπάρχει επίσης ποικιλία εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένων των καλυμμάτων των εξωτερικών καθρεπτών αλλά και του πίσω διαχύτη.

Στο μπροστινό μέρος του σπορ αυτοκινήτου, το TT RS θα υιοθετεί μία μελετημένη ανάρτηση όπως επίσης και ένα στιβαρό υποπλαίσιο. Θα υπάρξουν επίσης βελτιώσεις του συστήματος φρένων, αλλά και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με ελαστικά υψηλής απόδοσης. Τις σημαντικές βελτιώσεις ολοκληρώνουν επίσης, ένα σύστημα εξάτμισης τιτανίου και ένα αναβαθμισμένο εσωτερικό με τιμόνι Audi Sport Performance.

Τα Audi Sport Performance Parts θα ξεκινήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες το επόμενο έτος και η εταιρεία θα προσφέρει εξαρτήματα για τα R8 και TT RS. Εκτός από το TT RS, η Audi θα παρουσιάσει το R8 LMS και το TT clubsport turbo concept. Το τελευταίο έκανε το ντεμπούτο του στο Wörthersee το 2015 και διαθέτει έναν 5κύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 600 ίππους παρακαλώ… Δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να επιταχύνει από 0-100 km/h σε μόλις 3,6 sec προτού φτάσει δηλαδή στην τελική ταχύτητα των 309 km/h.

Keywords
Τυχαία Θέματα