Τι θα μας αποκαλύψει η Lamborghini;

Ένα νέο μοντέλο που κάνει τη φαντασία μας να οργιάζει αναμένεται να αποκαλύψει τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου η Lamborghini. Η ιταλική μάρκα ανέβασε αυτή την teaser εικόνα στα social media της, χαρακτηρίζοντας αυτό που κρύβεται στο μαύρο φόντο ως… «το μέλλον των super sportscars»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ένα μοντέλο που προκύπτει από μία ασυνήθιστη συνεργασία, με το γνωστό MIT,

το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης! Αποκάλυψη που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του EmTech, του τεχνολογικού συνεδρίου που διεξάγεται εκεί από τις 6 έως τις 9 του μήνα.

Από πλευράς της ιταλικής μάρκας, έχει επικοινωνηθεί πως αυτό το δημιούργημα θα «γράψει μία σημαντική σελίδα σε ότι αφορά στα μελλοντικά super sportscars για την τρίτη χιλιετία». Παράλληλα, έχει διαρρεύσει πως η συνεργασία των δύο πλευρών επικεντρώνεται στη χρήση νέων υλικών που θα μπορούν να αξιοποιηθούν στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Παρότι από το «πρόσωπό» του, το εν λόγω μοντέλο «φωνάζει» πως είναι τέκνο της Σαντ’ Άγκατα, τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα αλλά και η πληροφορία πως δεν θα φέρει κινητήρα εσωτερικής καύσης, αναπόφευκτα μας βάζουν σε σκέψεις!

Περισσότερα σε μερικές ώρες!

Keywords
Τυχαία Θέματα