Τι οδηγεί ο Shaquille O’Neal;

Μιλάμε για τον Αμερικανό πρώην καλαθοσφαιριστής και πρώην ράπερ Shaquille O’Neal, ο οποίος πλέον είναι αναλυτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Inside the NBA.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

“Ευχαριστώ τη Ford που φτιάχνει μεγάλα φορτηγά για μεγάλα παιδιά“, έγραψε ο Shaquille O’Neal στο Twitter του, όταν πήρε στα χέρια του το αυτοκίνητο.

Είναι «θηρίο» (με ύψος2,16) και φυσικά τι άλλο θα οδηγoύσε αν όχι

κάποιο εξίσου μεγάλο αυτοκίνητο, ώστε να του ταιριάζει. Ένα Ford F-650 Extreme από τη Wade Ford στη Γεωργία. Το F-650 Extreme του Shaq δεν πρόκειται για ένα αντίγραφο του γνωστού F-650 από άνθρακα.

Το συγκεκριμένο φορτηγό διαθέτει τις πολυτέλειες που υπάρχουν σε μικρότερα φορτηγά της Ford. Θερμαινόμενα καθίσματα, δερμάτινο εσωτερικό, σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας με πλοήγηση, ραδιόφωνο HD, Bluetooth και πρόσβαση σε εφαρμογές είναι μερικές από τις παροχές που θα έχει ο 45χρονος μπασκετμπολίστας.

Επίσης, διαθέτει πετρελαιοκινητήρα 6.7 lt Powerstroke V-8 κινητήρα παράγοντας 330 ίππους. Όσον αφορά την τμη του… Σύμφωνα με το SuperTruck, το F-650 Extreme ξεκινά από 109.750 δολάρια, αλλά ο Shaq έδωσε 124.150 δολάρια για να το έχει όπως το θέλει.



Keywords
Τυχαία Θέματα