Θαυμάζει Williams και Ferrari o Hamilton αλλά…

Μπορεί η silly season ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018 να είναι σε έξαρση, όμως πολλά ερωτηματικά αφορούν από τώρα και το 2019. Το βασικότερο είναι ίσως το τι θα κάνει ο Lewis Hamilton.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συμβόλαιο για μία ακόμα σεζόν με τη Mercedes όμως ακόμα είναι

άγνωστο αν θα προχωρήσουν σε ανανέωση. Επιλογές προφανώς και θα έχει, πως όχι άλλωστε, όμως όπως δηλώνει και ο ίδιος, δύσκολα θα βρει αλλού όσα έχει βρει στα ασημί βέλη. Ούτε καν σε δύο αντίπαλες ομάδες τις οποίες παραδέχθηκε πως θαυμάζει.

«Αν πήγαινα σε μία άλλη ομάδα, θα έπρεπε να προσπαθούσα να πάρω ότι έχουμε εδώ και να το εφαρμόσω κάπου αλλού. Όμως θέλω να κάνω κάτι τέτοιο; Χρειάζεται να το κάνω; Φυσικά κοιτώ ομάδες που θαύμαζα πάντα, κοιτώ τη Williams και ξέρω πως θα ήταν υπέροχο μία ημέρα να οδηγούσα για αυτή την ομάδα και να τη βοηθούσα να επιστρέψει στην κορυφή, όμως δεν έχω μαγικό ραβδί. Δεν ξέρω πόσο θα έπαιρνε κάτι τέτοιο ή αν είναι γενικά εφικτό. Απλά θαυμάζω τον Frank και την ομάδα του για την ιστορία της. Όσο για τη McLaren, ήμουν χρόνια σε αυτή την ομάδα και μαζί είχαμε σπουδαίες, σπουδαίες εμπειρίες. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ομάδα πλην και της Ferrari που θα με ενδιέφερε», είπε ο 32χρονος σε συνέντευξή του που φιλοξενείται σε Planetf1.com.

Όμως παρότι ο Hamilton έδωσε λίγη τροφή για σκέψη, τόνισε πως αν φύγει από τη Mercedes, το πιθανότερο θα είναι να φύγει και από το σπορ.

«Μου αρέσει πολύ εδώ που είμαι, αγαπώ τους ανθρώπους για τους οποίους δουλεύω και με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι αλλά και όσα αντιπροσωπεύει αυτή τη εταιρεία. Είμαι χαρούμενος εδώ που είμαι. Όταν ήρθα σε αυτή την ομάδα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάναμε τόσο ψηλά. Αλλά και ασχέτως αποτελεσμάτων, δεν περίμενα πως θα υπήρχε τέτοιο περιβάλλον. Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ καλύτερες συνθήκες και είμαι σίγουρος πως καμία άλλη ομάδα δεν έχει τέτοιο περιβάλλον. Καμία άλλη ομάδα στο σπορ δεν προσέχει τους οδηγούς της όσο η Mercedes. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο να γυρίσεις την πλάτη σου σε αυτό και το αφήσεις πίσω. Αν εγκατέλειπα το πλοίο, είμαι σίγουρος πως τότε θα σταματούσα από τη Formula 1», είπε ο 32χρονος.

Αυτή είναι η πέμπτη σεζόν του Βρετανού στα ασημί βέλη. Πήγε εκεί το 2013 και ουσιαστικά άλλαξε ρότα στην ομάδα με έδρα στο Μπράκλεϊ. Με τα μονοθέσιά της έχει κατακτήσει 36 νίκες και δύο παγκόσμιους τίτλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα