Θα αναβιώσει η Bullitt GT;

Έχουν περάσει 17 χρόνια από τη συνεργασία της Ford με τη Warner Bros, από την οποία προέκυψε μία ειδική έκδοση της Mustang GT με την ονομασία «Bullitt», αποτελώντας φόρο τιμής στην εμβληματική ταινία του 1968 με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen. Όπως φαίνεται, το όνομα αυτό θα επιστρέψει!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

(instagram.com/SeitanF1)

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως στο περιθώριο του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η αμερικανική μάρκα θα επιβεβαιώσει αυτό το σενάριο – όχι τυχαία, με τη συμπλήρωση 50 ετών από την θρυλική ταινία.

Προς το παρόν, η επίσημη θέση της μάρκας με το μπλε οβάλ σήμα, σε δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπός της Dan Jones στο Automotive News, είναι πως «…ακόμα δεν υπάρχουν νέα να μοιραστούμε αλλά μας ενθουσιάζει το ενδιαφέρον για αυτό το αγαπημένο sports car». Κοινώς, καλομελέτα κι έρχεται!

Εκτιμάται λοιπόν πως θα είναι ένα one-off μοντέλο που όπως τονίζεται στο Detroit Free Press, μπορεί ενδεχομένως να καλύψει τα ερωτηματικά στη θέση που έχει κρατηθεί στη δημοπρασία του οίκου Barrett-Jackson Scottsdale και που αφορά μία ξεχωριστή, νέα Mustang.

Δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να μοιάζει με τη Mustang του 1968 που πρωταγωνιστούσε στο θρυλικό κυνηγητό στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο αλλά περιμένουμε με αγωνία να τη δούμε!

Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος; Έχει ήδη ανακοινωθεί ενόψει της δημοπρασίας αυτής, πως τα έσοδα από την πώληση αυτού του ξεχωριστού δημιουργήματος, θα πάνε στο «Boys Republic», ένα σχολείο για προβληματικούς έφηβους στο Τσίνο Χίλς της Καλιφόρνια. Ξέρετε ποιος είχε βρεθεί εκεί στα 16 του; Ποιος άλλος από τον McQueen.

To σχολείο αυτό πραγματοποιεί κάθε χρόνο ένα event που ονομάζεται «Friends of Steve McQueen Car and Motorcycle Show» και στόχο έχει να συγκεντρώνει πόρους για την εύρυθμη λειτουργία του. Φέτος η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα στις 2 Ιουνίου και θα έχεις ως κεντρικό της θέμα την ταινία «Bullitt».

Σαν πολλές συμπτώσεις δεν μαζεύτηκαν;

Keywords
Τυχαία Θέματα