Τα πιο… γελοία αξεσουάρ αυτοκινήτου

Η αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της παγκόσμιας οικονομίας. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ανεξάρτητοι… εφευρέτες παράγουν όλα τα είδη των gadgets που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή, όποια κι αν είναι αυτή, έστω και αν φτάνουν στα όρια της γελοιότητας…

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ας δούμε μερικές απο αυτές:

Κάλυμμα τιμονιού


Το να αγοράσεις ένα κάλυμμα τιμονιού μπορεί να είναι πολύ πρακτικό, ειδικά σε κρύο περίοδο. Μερικά από

αυτά είναι ίσως λίγο πιο… εκκεντρικά, όπως αυτό.

Στρώμα θαλάσσης


Όταν θέλεις να πάρεις έναν ωραίο υπνάκο και να είσαι πραγματικά άνετα στο να κοιμηθείς στο πίσω κάθισμα.

Κρεμάστρες


Αυτές οι κρεμάστρες στο προσκέφαλο του καθίσματος ίσως είναι πολύ πρακτικές για κάποιους, αλλά είναι ένα περίεργο αξεσουάρ να έχεις στο αυτοκίνητό σου.

Ράφι


Ορισμένα αυτοκίνητα δεν έχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Η λύση είναι αυτό το «αξεσουάρ», ένα πλαστικό ράφι αποθήκευσης που τοποθετείται στην πόρτα του αυτοκινήτου κάτω από το παράθυρο.

Led


Υπάρχουν πέντε τέτοιου είδους μηνύματα που μπορείς να βάλεις στο τζάμι του αυτοκινήτου σου και μάλλον αυτό είναι το πιο περίεργο και προσβλητικό.

Βάση για smartphone


Επειδή πολλοί δυστυχώς θα ασχοληθούν με το κινητό τους, ενώ οδηγούν, με αυτό το gadget, δεν χρειάζεται να κρατάς το τηλέφωνό σου, αλλά όμως μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην οθόνη του κινητού σου, αν είναι κάτι πολύ σημαντικό. Σίγουρα βέβαια θέλει προσοχή, γιατί είναι πολύ εύκολο να αποσπάται η προσοχή μας κατά τη διάρκεια της οδήγησης και φυσικά πολύ επικίνδυνο.

Smartphone dashboard pad


Θήκη που κολλάει στο ταμπλό του αυτοκινήτου για να στερεώνεις το κινητό σου.

Μηχανή espresso


Αν θες να πιεις το καφεδάκι σου θα πάρεις αυτή τη μηχανή για καφέ και θα γλιτώνεις το να σταματάς να αγοράζεις.

Φώτα για τις ρόδες


Ένα αξεσουάρ που σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος αν το επιλέξεις…

Κάθισμα σκύλου


Αν έχεις μικρό σκυλάκι, να πού μπορείς να το βάζεις να κάθεται! Και επειδή η θέση είναι ψηλά, θα μπορεί και να βλέπει έξω από το παράθυρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα