Τα μελλοντικά πλάνα της Nismo

Η Nissan θέλει να ενισχύσει τις πωλήσεις των προϊόντων Nismo και ο στόχος είναι μια εξαπλάσια αύξηση τα επόμενα πέντε χρόνια. Εάν θέλετε επίσημα στοιχεία, επιθυμούν να φθάσουν τις 100.000 μονάδες το χρόνο μέχρι το 2022, ωστόσο, μόνο 15.000 πωλήθηκαν το 2016.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Επί του παρόντος, επτά αυτοκίνητα της Nissan έχουν εκδόσεις Nismo, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Κυρίως, η αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να διπλασιάσει τον αριθμό των αυτοκινήτων

που προσφέρονται από την υπο-μάρκα της, και αυτό θα εκτελεστεί με την παροχή εξειδικευμένων εκδόσεων υφιστάμενων και μελλοντικών μοντέλων.

Σύμφωνα με τον Takao Katagiri, διευθύνοντα σύμβουλο της Nissan Motorsports, η οποία είναι η θυγατρική που διαχειρίζεται τη Nismo, οι πωλήσεις αυτών των αυτοκινήτων καλύπτουν το ίδιο μερίδιο των αποτελεσμάτων της εταιρείας σε όλες τις αγορές όπου είναι διαθέσιμες. Το πρώτο νέο προϊόν που θα προστεθεί στη γκάμα θα είναι το σπορ παράγωγο του Sentra.

Το μέλλον θα φέρει εντελώς νέες «φυλές» των μοντέλων Nismo, τα οποία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν φορτηγά, crossovers και SUV. Γνωρίζουμε ήδη ότι οι πελάτες ενδιαφέρονται για μοντέλα προσανατολισμένα στην απόδοση σε αυτά τα τμήματα της αγοράς και η Nissan θέλει ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της εξειδικευμένης πίτας.

Σε αντίθεση με την εισαγωγή νέων σπορ αυτοκινήτων, τα οποία συνήθως δημιουργούν μέτρια έσοδα για μια εταιρεία λόγω της σχέσης μεταξύ κόστους εξέλιξης και πωλήσεων, η οικοδόμηση αθλητικών εκδόσεων υφιστάμενων ή μελλοντικών μοντέλων είναι οικονομικά πιο αποδοτική.

Η προσθήκη περισσότερων προϊόντων στη γραμμή δεν είναι το μόνο βήμα που θα γίνει για την αύξηση των πωλήσεων. Η εταιρεία θα παρουσιάσει αποκλειστικές αίθουσες εκθέσεων στις μεγάλες αγορές του κόσμου.

Επιπλέον, τα αξεσουάρ Nismo θα εξελιχθούν για κανονικά μοντέλα και το πρόγραμμα της Ακαδημίας Οδήγησης θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές. Θα αγοράζατε ένα minivan από την Nissan; Ποτέ μην πείτε ποτέ, γιατί μπορεί να είναι πραγματικά γρήγορο…

Keywords
Τυχαία Θέματα